Prijava
   

Pedofil

Po državnom zakonu pedofil je svaka osoba starija od 18 godina, nebitno da li muška ili ženska, koja stupi u seksualni odnos sa osobom mladjom od 18 godina, nebitno da li muškom ili ženskom, osim u slučaju da su obe osobe slične duševne i telesne zrelosti.

S druge strane, zakon ulice kaže drugačije, upoznajmo se sa istim...

U slučaju da ste muška osoba mladja od 18 godina, i u vezi ste sa dve, ili više, godina mladjom devojkom, vi ste pedofil i osudjeni ste na večni pakao sve dok ne završite/napustite srednju školu. Zauvek gubite šansu da budete sa nekom od devojaka iz iste, a prvaci će vas prvih nekoliko nedelja svake upisne godine gledati i podsmehivati vam se.

U slučaju da ste ženska osoba mladja od 18 godina, i u vezi ste sa xy godina starijom muškom osobom, vi ste "carica". Na zajedničku sliku na facebook profilu imaćete gomilu komentara tipa: "Jao što ste swatki ^^:*<3 (i još gomila emotikona čije značenje nikada nije i neće biti utvrdjeno)". Kada mu najzad dokurčite i on raskine sa vama, na tom istom facebook profilu će na tvoj komentar da više ne veruješ u ljubav, biti gomila odgovora u kojima će ti drugarice poručiti da su te upozoravale da će se to desiti i da ne gubiš nadu u ljubav, "jer ti je tek 'x<18' godina".

U slučaju da ste muška osoba starija od 30 godina, i u vezi ste sa ženskom osobom mladjom od 18 godina, onda postoji nekoliko opcija: da radite u sudu, da ste advokat ili da vam je vrhovni sudija glavnog apelacionog suda u Beogradu rodjeni brat od tetke od majčine strine. Ili tako nešto...

U slučaju da ste muška osoba mladja od 18 godina, i u vezi ste sa ženskom osobom starijom od 30 godina onda ste car!

-Koje ti je godište ova mala?
-Devedeset sedmo, što?
-Koji si ti fejl, klinka je još u osnovnoj školi.
-Pa mi smo tek pre dve godine izašli iz iste.
-Pa da, ali je ona još u njoj.
-Kakve to veze ima, stariji sam od nje samo dve godine. Uostalom, tvoj ujak, koji ima dvadeset i tri godine, jebe malu Saru iz drugo dva!
-Kad je car, jesi ti video kako ona izgleda?!?

-Gledaj, eno ga Miloš. Koji je to fejl! Koga li on čeka?
-Verovatno babu ili nekog druga, hahahah!
-Da, hahahahahah... E izgleda da čeka kevu.
-Uffff, da, dobra mu keva, jbt!
-Jes' dobra.
-Ček', šta to...
(muk)
-On je moj novi idol!

Komentari

Jok ja. A i samo prva rečenica ima veze sa pravom.

Samo me zanima da li su ovi koji su dali minuse uopšte pročitali celu defku.-.-

ja sam pročitao celu, minus sam dao jer mi se nešto nije baš dopala... što je svojevrsna pohvala pošto obično na ovakav naslov odmah lupim minus...

Jebiga, zavrti se u glavi dok pročitaš sve. Zato sam te pitao dal' si pravnik, mnogo termina i tumačenja u tom fazonu. Pogubiš se.

Jbg, znao sam da se ljudima neće svideti zato što je duga, al' sam morao da objavim, ovo nije moglo da se skrati, ustvari moglo je, al' bih onda zvučao kao klinac od 15godina, to mi nije bila želja, sa namerom sam sve uradio u "pravničkom fazonu".:)
U svakom slučaju, hvala vama na komentarima.;)

Nije problem što je duga, mnogo te "vozi" dok čitaš i izgubi se nit.

Ko pravi pravnik, znači.xD
Onda sam uspeo u svom zadatku.:D

Je li Obreniću, na ovo gubiš vreme... Pišeš tu definicije na vukajliji a knjigu ne uzimaš... Ajde dao sam ti plus da te ispoštujem... :P