Prijava
   

Pelinko

Osoba muškog pola. Znači ima kitu, adamovu jabučicu i rastu mu dlake oko bradavice. Ali nazvati ovakvu osobu mužjakom, isto je kao da kažeš Stivenu Sigalu da je pička a da ne dobiješ batine. Ovakav izrod od čoveka, zbog kojeg se i sam ćale kaje što je svoju tečnost ubrizgao u matericu svoje žene umesto da je lepo bacio u nesvest svog mačora, zamišljajući retro dlakavu japanku kako oralno zadovoljava napaljenog crnca, je sve ali nije muškarac.

On nema drugove. On se gadi muškog društva i tarzanskih priča o kladionici, pornićima i komentarisanja voditeljke Beogradske hronike. Ne, ne mislim na Radu već na onu nenormalno jebozovnu milfaru. Umesto toga pije makijato sa drugaricama, puši smrdljivu Kareliju, a u slobodno vreme sluša hitove Saše Kovačevića, Sergeja Ćetkovića i vlaži na Devojku Željka Joksimovića. Da, dobro ste pročitali - vlaži. Jer on je pelinko.

Izaziva gnev kod ostalih mužjaka koji luče semenu tečnost na drugarice sa kojima se druži i kojima daje savet da li da obuku narandžaste helanke sa roze cvetićima ili pak ljubičasti šorts preko kojeg se precrtava đana. U sobi na vratima mu je okačen poster Džastina Bibera, a na plafonu ima Enrikea Iglesijasa u prirodnoj veličini.

Subotom, umesto da uz pivo i kikiriki gleda Everton - Sanderlend, iščekivajući još jedan gol u Blekburnu, kako bi se uveče sa ortacima odvalio u kafani jer mu je prošao tiket od 10 soma, on sa cavuljama komentariše farmerice Marije Kilibarde u emisiji "Žene".

- Vidi onog Saleta, jebem li mu familiju rahitičnu. Ne odvaja se od Nine i Anđele, video sam ih juče u seksi šopu kako gledaju neke vibratore na struju.

- A jbg brate, takvi pelinci jebu. Obrijaju noge, iščupaju dlake na grudima i trse. A nama, pravim mužjacima, otekoše dlanovi.

Komentari

Имам друга који тако назива овакве особе. Ја сам само дефинисао, наравно уз његову сагласност :)

Ne pitam te za saglasnost nego mi nejasno jer pelinko ili palinko na mađarskom znači rakija pa zato, onako ja pitam samo...

Пелинко са Е...Е као Етиопија, еукалиптус, Ебем ли ти лебац крвав и сл. :)

Znam jebote nego ti kažem Hoćete li pelinko? I ti kažeš Hoću i on ti naspe rakiju. Ili Hoćete li palinko? isto. Kontaš brate šomi? Neko ovako neko onako ali u oba slučaja znači rakija a po tvojoj def.nigde veza pa sam zato pitala.
:preznoji se od tamte vamte:

jel zato što pije pelinkovac?

У јееее, па тако кажи сестро, контам сад :)