Prijava
   

PES 6

Simulacija fudbala.
Kultno-religijskog statusa kod svih fanova iste.
Uvek-prisutna zabava za bilo kada, bilo gde.

Ko je igrao, zna da sam u pravu.
<3 PES.

Komentari

jedini PES gde sudija pusti prednost. +

Dopuna : Ima vise stadiuma PES-izma, koji su podeljeni prema utrosenom zivotom vremenu na igranje ove simulacije i prema tome koliko se ova igra zamenjuje realnim fudbalom.

Stadium 1 - Pocetnicki : Igranje povremeno samo zato sto je to fudbalska simulacija, bez znanja punog imena igre ( "Igram fudbal" je sasvim zadovoljavaljuce)

Stadium 2 - Najrasprostranjeniji - "Kejzual" : Povremeno igranje, uglavnom samo sa ortacima, ponekad i osvajanje nekog kupa zajednicki protiv komp-a. Znaju se osnovne kontrole u igri, i po neka finta, ali nije bitno nista sem punjenja protivnicke mreze golovima.

Stadium 3 - Fanski : Obozavanje igrice u meri da je samo ona instalirana na PC-u, ne osecati potrebu za drugim igricama. Proucavanje raznih finti, poteza, vrste suteva, sve veca zelja za nepobedivoscu. Odavno osvojeni svi kupovi, lige, master liga se prelazi po stoti put. Fudbal u stvarnosti postaje dosadan, samo je Liga Sampiona zanimljiva i naravno, pracenje transfera da bi se nadogradila igra i produzio njen zivotni vek.

Stadium 4 - Kreatorski : Igra vise nije zanimljiva, odavno su naucene sve fore i potezi. Taktika dovedena do savrsenstva. Nesecanje na poslednju igru protiv komp-a. Nepobedivost od strane "obicnih" igraca. Proucavanje kako igra funkcionise, menjanje ocene igracima radi poboljsanja realnosti igre, stalno pracenje transfera i novih nadogradnji za igru. Ne postoji realan fudbal, samo PES 6. Vreme se trosi samo za jedenje, spavanje i igranje PES 6.