Prijava
   

Pička - univerzalni lek za svaki muški problem

E, pa bilo bi lepo i dosta jednostavnije da to može da bude kontra stav, ali nije, na žalost. Univerzalni lek za svaki muški problem je, takođe, kurac. To se pre svega odnosi na osećaj samopouzdanja i moći koji pruža krupan gaćni asesoar. Pa neka taj sa debelim mesištem ima i homoseksualnih sklonosti, on nikada neće biti gej, pička, sisa, šmoklja koji stavlja lak za kosu i nosi ultratesne Zara farmerice, jer nema šta da ga žulja. Neće biti ni štreber, ni suvoparni karijerista, jer veliki Đoka uvek traži vremena za sebe i održava prirodni balans između obaveza i razonode. Bitanga ili ne, muškarac sa velikom kitom je uvek stabilna beskompleksna ličnost, jer ima šta i da mu puca kad krenu da ga smaraju glupostima.

Čavić: Ćao, lepoutice, ja sam Milorad Čavič, Felps mi je oteo zlatnou medaljou, ali ja sam moralni pobednik. Da li želiš da večeras budem tvoj oralni pobednik?
Ivana Đerisilo: Hm, nisi loš, maco, dođi, 'vamo u mrak.
...posle par minuta...
Čavić: Ovou mi se ranije nije dešavalou, obično jebem 2 sata bez prestanka, ali danas sam očiglednou preterao sam teretaunom, pa sam mlitav. Ali, obečavam, dodžem ti za snošaj, nazovi me sutra, imaš moj brouj.
Đerisilo: Važi, važi, kako da ne (briše broj iz imenika).
----------------------------
Đoković: Hej, Serena, jesi li ti čula da smo mi Srbi nebeski narod i da imamo nebeske kurčeve? Znaš, ja kad kažem „Kosovo je Srbija“, odma' dobijem erekciju.
Serena Vilijems: Ok, mali, dosta priče, aj da radiš malo, da vidimo kakav si faker.
...posle par minuta...
Đoković: Ne mogu, jednostavno ne mogu, previše mislim na kolevku srpstva u ovom trenutku, a plus je i Patrijarh umro skoro, i ne mogu nikako da se koncentrišem na jebanje. Ali, obećavam, tako mi onih terena na Dorćolu, sledeći put ću da te tako dobro pojebem.
Serena: Ok, važi. ( briše broj iz imenika, poziva Tipsarevića ).

Komentari

kurcev smo narod jbte...

odma sam dao plus
sacu da citam

Ja rekoh posle one da ce Milkica da mu da guze,a sad ne smem ni da zamislim sta ce sve da dobije :)))

''To se pre svega odnosi na osećaj samopouzdanja i moći koji pruža krupan gaćni asesoar.''

Да знаш.
Некако ми кул кад седим у аутобусу и кад видим оне милфаче како ми шмекају набуџено међуножје. И кад знам да га желе, али им не дам (пошто сам веран жени), што њихову жељу чини још већом.

Pičko prodana. Za par plusića si se prodao. Kučkoooo. :-)

Elem, ovo gorenapisano je zezalica. To smajli kazuje. Nije ti trebala ova defka. Lošije je napisana od prethodne, iako ima poentu. Kontam šta si hteo da kažeš, ali te je ponela slava i krenuo si da definišeš drugu stranu medalje. Bolje da si još malo sačekao sa tim, ovako je kranji utisak nekako bljakast.

Ali, samo guraj napred.
I imao ti nama inspiracije za još puno definicija.

Cheers!
:-)

Hahahaha, Zyclone, ja ne radim ovo zbog pluseva, već, kao što rekoh "veliki Đoka uvek traži vremena za sebe" :D.
A nisam hteo da čekam sa ovim, hteo sam da mi pička i kurac budu blizu u folderu, jedan do drugog, da ih ne razdvajam, greota.
A hvala ti, inače, na lepim željama.

Krešimire, polako preuzimaš titulu Numero Uno od nekih ovde "nabedjenih" pornićara :)))

hahahah @ necro: isto!

Да знаш.
Некако ми кул кад седим у аутобусу и кад видим оне милфаче како ми шмекају набуџено међуножје. И кад знам да га желе, али им не дам (пошто сам веран жени), што њихову жељу чини још већом.
Hahaha, koji ludacki komentar.

Inace, ukoliko pogledate Dzimijeve komentare, primeticete da sabrana dela o njegovom kurcu ne bi stala u pet tomova tvrdog poveza u izdanju "Narodne knjige".

realno,TIPSA JE BACJE!

@Burzum

Jes' vala, 'oce Dzimi da nas pobije sa njegovom mocugom

Убија на месту.