Prijava
   

Pisanje definicija

Do pre samo mesec dana pisanje definicija bilo je pravo uživanje. Način da upoznaš ljude sa izrekama koje do tad nisu čuli, da iskažeš svoje mišljenje i da vidiš šta drugi, neretko veoma obrazovani ljudi, misle o tome. Sada je Vukajliju preplavio talas maloumnih klinaca koji misle da ce njihovi još maloumniji posteri biti nekome zanimljivi.

Posterdžije, pljujte malo po sistemu, pišite o govnima i seksu i nakupićete brzo 50 pluseva, i nosite se u pizdu materinu.

Komentari

Е, стварно, скоро свака друга деф. је мољакање за поене због постера.

Ako si im rekao.

I nisu sposobni da shvate da moljakanje nicemu ne vodi... I da im samo naguraju minuse u dupe.

Сморило је, ето. Само то могу да кажем. Не потреса ме много, игноришем. Чак је и било пар деф. које су обећавале али на крају - фаји ми педешет појена за постеј :(

Ma zao mi je zbog dobrih definicija koje prodju neopazeno.... Ja sam citao definicije skoro godinu dana pre nego sto sam se registrovao i znam da su nekad na prvoj strani bile definicije od pre 2-3h, a sad na petoj strani definicije od pre 15 min... jebem im mater :D

Зато сад користим претрагу, укуцам реч која ме занима и читам. Док не прође овај штрајк нема 'леба од нових деф. :)

Hahaha.. Jes' vala... Mudro razmisljas :)

Da se nose u picku materinu i oni, i poeni, i posteri, i mrs u pizdu materinu!
:D

Зато сад користим претрагу, укуцам реч која ме занима и читам . Док не прође овај штрајк нема 'леба од нових деф. :)

Ja sam i ranije tako funkcionisao. Zamislim pojam, pretražim, pročitam nekad i više stranica, nađe se i nešto vrlo dobro. Nikako mi nije jasna ova trka za 50 poena zbog postera. Autori takvih dela su ubeđeni da smo mi željni slikovnica, a nisu u stanju da nas sa nekoliko rečenica (vrednih 50 poena) ubede u to!

ovo si jako dobro sročio!! i pun kufer plagijata ...čak 2-3 ista po stranici!!!