Prijava
   

pišanje u bazen

Nužno zlo prilikom svake duže posete bazenu. Ogromne količine hlorisane vode deluju jako inspirativno na rad bubrega koji prelaze u turbo režim, začaš napune bešiku i neophodno je hitno paržnjenje (naravno u bazen, ko je lud da bez papuča poseti čučavac) iste praćeni blaženim izrazom lica.
Priča se da na malo civilizovanijim bazenima u vodu sipaju tečnost koja se u kontaktu sa urinom boji što sprečava kupače da zapišavaju bazen. Ja to lično nikada nisam videla tako da ga svrstavam u urbani mit ili jednostavno placebo terapiju.

Svako je bar jednom pišnuo u bazen.

Komentari

u jel si primetila neke od grekaša u psianju? :) postoji ta tečnost koja je urin detektor ali pošto puno njih piša voda bi skroz bila u boji, niko se ne bi kupao i bazen bi se ogadio ljudima za čitav život. ovako je bolje valjda... samo da ne počnu da seru, e to se ne da sakriti.

Zanima me stav o deljenju javnog bazena sa ciganima. :D

pa obzirom na odnos broja posetilaca prema zapremini bazena to je kao da se kupaš u kadi sa jednim od njih + oni se na bazenu stvarno i kupaju.

Pa o tome se radi.
Koja količina hlora je potrebna da se dezinfikuje cela cigan mala?

Verovatno godisnja proizvodnja u svetu. + :)

sličnu dilemu je imao i Hitler, pa se odlučio za gas protiv peruti. verovatno je dobra količina ona koja se nalazi u česmenskoj vodi. ne bacaj pare na antiseptike peri sve čistom vodom.

A koje mere zaštite da primenim kada odem na bazen?

jbte ti stvarno posećuješ bazen (mislio sam da je sve imaginacija). pošto verovatno umireš od kuge, kolere i lepre mislim da bi ti prijao malo solarijum, van cigangsterskog kraja...

na bazen idi u ronilačkom odelu sa dovoljno rezervi kiseonika, ne skidaj ga ni kada se sunčaš, stavi naočare i epidemiološku masku...

Na bazen sam bila pre desetak dana i to posle jedanaest godina izbegavanja istog iz gore navedenih razloga.
Na ovom bazenu nije bilo ganaca.

bolje idi na adu ciganliju

onda u Marinkovu baru

Ja mislim da je najbolje da odeš u pizdu materinu. Cigani pa Cigana...ama bre, ima hlora, neće da te ošugave, kako nisu ošugavili ostali narod...11 godina da ne odeš jer se kupaju i Ganci! Pa jel si ti bolesna?

Pa kad na bazenu imaš par ganaca u civilu onda to nije nikakav problem, ali kad imaš ceo karton siti onda jes malo biohemijsa uzbuna.

I da si malo pažljivije pratio konverzaciju ne bi ispao toliki derpe.

ја сам јуче био на Ади, и нисам шугав....још увек:)