Prijava
   

Pištolj

Dobro staro sredstvo kojim na najlakši način objašnjavamo svoje stavove drugima i ubeđujemo ih u njihovu ispravnost.
Činom pokazivanja ove naprave osiguravamo visok stepen pažnje i razumevanja od strane okoline.Naši argumenti odjednom dobijaju na jasnoći i tačnosti, tako da se osoba u koju je uperen vrlo brzo zapita kako to da ih ranije nije uviđala..
Karakterističan izgled, zvuk (repetiranja) ali i osećaj hladne okrugle cevi na čelu ili slepoočnici vrlo brzo transformiše majmuna, dripca, seljačinu i kretena u gospodina čoveka.
Pištolj je, uz svoju stariju sestru pušku, eliksir harmonije i međusobnog uvažavanja među ljudima, tako da je prava šteta što je njegova upotreba toliko ograničena zakonom...

Potencijalno koristan:
1) Na vratima bučnog komšije (opsesija bušenja zida i glasne muzike)
"ko si bre ti da mi sereš 'ma da radim u svojoj kući šta hoću i kad hoću...oooo ohooho gospodine...da znate da ste potpuno u pravu! malo, ovaj BAŠ je kasno za bušenje zida sada, a i ja sam završio..."
2) Na šalteru
"sačekaj tamo seljačino, vidiš da je pauz..ohooho gospodine..htedoh reći zemljačino vidiš da je pauza gotova sačekaj tamo dok sredim te papire..odmah"
3)Prilikom prepirke oko parking mesta
"alo majmune, to je moje mesto!hoćeš da ti polupam tu kršinu..taj vaš automobil, e he he..polaakoo gospodine... da, da, naći ću ja već mesto, ionako nigde ne žurim, nema problema, razumemo se, ljudi smo, da, tu smo jedni drugima...."

Komentari

Talentovano! :))) +

he he he he he he... najjaci argument! sjecam se dosta takvih dogodovstina iz rata