Prijava
   

Pizdun

Veoma nesrećni Crnogorac. Roditelji ga uošte nisu voleli, te umesto da mu daju ime kao što je Milun, Mićun, Radun, Blažo ili Žaklina oni njemu nadenuše ovo manje nego laskavo ime. Niko ga ne zove u ono kolo što se pentraju po ramenima, a Ivana neće da se šeta sa njime kroz Berane. Nikada nije gledao sa Komova, a serdari neće da mu daju oružje. Ne sme da nosi onu kapu što izgleda kao šerpa i ne ide u Beograd.

Komentari

Ахахаха, перфектно!

Хвала, војводо!

Нема на чему, кад одлично кењаш :). А што се Војводе тиче, он је ту само као симбол борбе, истрајности, речи и храбрости. Ја нисам присталица Четника, радикала још мање, нисам их гласао, нити икад имам намеру да заокружим странку чији су представници оне две дебеле женетине Поп-Лазић и Радета. Међутим, када би се Шешељ вратио и када би Србија постала монархија на челу са њим као Краљем, први бих ишао да му се поклоним, јер таквог политичара уз Ђинђића, Србија одавно није видела. Остали су сви неинтелигентна говна, сем Дулића, офц. Он је Буњевац, самим тим и гдин човек.

Твоју прву реченицу ми је исто изговорио мој проктолог пошто ми је развалио рч на прошлом прегледу.

Потпуно се слажемо. Дулић је вероватно још један пројекат Буњевачког уметничког друштва, створен гентским инжењерингом да преузме власт у европи и заведе диктатуру друштвенијата. Први сам то рекао, када вам кажем!111 Ја на следећим изборима гласам за Расима. УЗ РАСИМА И ХРИСТА-wait, whut?