Prijava
   

Plastično cveće i kako se odbraniti od njegovog zla

Nesreća! Ko ti to donese plastično cveće, dobro ti ništa želeo nije! Tako bar babe kažu, a njih treba slušati, vekovne mudrosti zbore. Ne valja čak ni da ti se nađe plastičan cvet u kući, to onda priziva smrt, koja će te uhvatiti pa će da te jebe uzduž i popreko, neće te pustiti normalno da skvikneš nego onako polako, mučeći se. Zato ako kojim slučajem imaš plastičan cvet u kući iznesi ga i spali (nemoj na roštilju ćale će da te sarani) znači, lomača, zaviješ cvet trijes puta u toalet papir natopljen domestosom. Nema glava da te boli.
Ko ti donese ovaj cvet ili još gore cveće, ni slučajno nemoj da zaboraviš da uveče, negde oko jedan, odeš do nekog komšije koji ima krave, ukradeš vruću balegu pa to u najlon kesicu i tu da staviš cvetiće. Tako se to radi, vudu magija je pikavac kad se uporedi sa balega-srpskom magijom. Protiv magija je jednostavna, odeš do obližnje vračare ona ti kaže koja boja cveta na šta utiče, mislim od organa, i cepaš. Ako treba da napakostiš komšinici koja je igrom slučaja poznata radodajka, ti joj pokloniš ljubičasti cvet koji znači da se svaka močuga koja joj se približi, sprči kao makarona i tako dalje. Srećno vam bilo.

Komentari

Да знаш да ћу да пробам. :)

Пази Доцо, ову су непроверене информације, мораш да посетиш сеоску врачару за детаљније информације...:))))

Zlo plasticnog cveca.... A sta sa onima koji su mrtvi i imaju ga po grobovima? :) Plastikaneri su nesto najgroznije, ma uvreda za prirodu! +

Па њима не може да нашкоди бре Сморена :))))
И то што кажеш, али за гробље врло практична ствар.

Pa, mislila sam kao ako ovima zivima ne da da riknu brzo, onda cini da se mrtvi prevrcu u grobu ili tako nesto... :))))
Da sa sve betonskom zemljom u saksiji, umetnost nenadmasena. :)

Не, не, на мртве утиче као кад теби неко донесе кале или руже или тако нешто :)))
Сморенаааа, да ли ја то миришем непоштовање према гробљанској урбаној уметности?! Молим те, исправи то! ;))))

O, ne, naravno. Ja duboko postujem mererne spomenike, sa predivnim zlatnim andjelima iznad glave (ne tako andjeoskog) pokojnika, vestacke ruze, plasticne orhideje u zatvorenoj staklenoj piramidi, ugravirane mercedese umesto epitafa i sve ostale pogrebne tvorevine neizmerne umetnicke vrednosti. Prosto te sramota da imas samo krst i zemlju na grobu, kad svi stave ploce i podizu kolosalne nadgrobnjake. :)

Хахаххаха, Сморена, овај твој искени исказ ме је дирнуо право у срце! Како си знала шта се највише цени, са овим мерцедесом си убола поенту апсолутно! :))))
Никако, никако, крстача и скроман споменик не долази у обзир! Ја ћу тражити да ми направе читаву собу, и да буде украшена цветићима и срцима...и у угловима анђелчићи...желим и у смрти да будем окружена уметничким делима! ;)))))

Eto, jos samo da te mumificiraju ili zamrznu u onom tankeru da visis naglavacke (za svaki slucaj, ako odlucis da te jednog dana odmrznu i ozive, je l') pa da budes skroz po modernim propisima. :)

Па што не кажеееш Сморена, жено, ова информација је драгоцена. :записује у тефтер....одмрзавање и оживљавање...:
Значи хвала ти за ово! :))))

ahahahaha..mislim da ste zaboravile jednu bitnu stvar,jedan srpski obicaj tj. ostavljanje hrane na grobovima...nikad se ne zna da li ce da vam se jede pecenje xD

Да бре храна обавезно, као и керамички тањири и сребрни есцајг! :)

i vino i kafa..i malo da se prospe na zemlju,ako je pokojnik zedan..a ako uoci neko pokojnikov godisnjice ili rodjendana prospemo nesto ili ispustimo..znaci da je pokojnik zedan ili gladan..! xDDD

Хаххахахах да да, а не дај Боже да неко сања покојника, то значи да је гневан и да што пре треба отићи на његов гроб да му однесеш кошуљу, танге четкицу за зубе, восак да скине бркове или пинцету....:)))
Сад нешто гледам, па теби је први коментар који си написала, баш овде на мојој дефиницији...баш ми је драго! :)

hahahaha :DDDDD
ali da ne zaboravimo lekove koje obavezno moramo da stavimo u sanduk i nesto para :)

Да, да, то се не пропушта! :))

Zamisli odes gore i nemas para za cigare??Strasnooo xD

МА нема фрке, паре се на пропуштају, све може да се заборави али да се покојнику у ковчег убаци неки динар никако!

Ali,velelepni spomenici????Bez toga bolje da nije ni umirao..Ali zato Srbi 50 godina pre nego sto odapnu sebi naprave spomenik u obliku nekog grckog mitoloskog bica,obavezno se ostavi mesto za ozaloscene i za poslednju pokojnikovu recenicu..

Па да, није баш за шалу кад неко млад умре, то све поштујем, али стварно се у задње време прави циркус од гробља....

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.imagesforme.com/out.php/i30261_Picture7.jpg&imgrefurl=http://www.croportal.net/forum/humor/nadgrobni-spomenik-19374/&usg=__yoXrL745jj9zJ5KjiJ0QCPw2vMo=&h=459&w=750&sz=68&hl=en&start=0&sig2=f7L6OnJDFvMtigwpCHPsvw&tbnid=DJppyGOYlyGQ6M:&tbnh=104&tbnw=170&ei=kGRlTOOkCM6G4Qb0psmwCg&prev=/images%3Fq%3Dnadgrobni%2Bspomenici%2Bslike%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D861%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=252&oei=kGRlTOOkCM6G4Qb0psmwCg&esq=1&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=112&ty=97

mislim da je ovo dovoljno objasnjenje -.-

хаххахахахахахах :))))))))))) не верујем! Цццц, немају преча посла него на ово да бацају паре...

kreteni-.-
koliko ima kica na groblju to nije normalno...
oni prave statue bukvalno koje su visoke i do 2-3 metra..

Јесте, мада има и нормалних људи који не претерују. Оно скроман споменик, обележавање али не претеривање. То ми је скроз океј.

brate,meni je dovoljna krstaca..i ajde krst od mermera.i brate da mi neko dodje makar jednom godisnje..sta ce mi plasticno cvece betonska vazna i to..kupi mi sveze cvece i zavrsi.

Ja licno ne mrzim to cvece samo zbog kica. To je samo jedan od razloga. Drugi, mnogo gori je sama namena tog cveca. Koga god pitam kaze da je poenta u tome sto to cvece ne vene te ce cvece izgledati sveze na grobu, a pravo uvene i ostaje tako sve dok ga ne promenis. Znaci vestacko se kupuje jer ti od starta planiras da NE obilazis svoje voljene, ali iz neke sujete i usadjenog licemerja ne zelis da se to vidi pa kupujes plasticne orhideje u staklenom srcu koje ce tako ostati "sveze" i kada dodjes sledeci put, posle pet godina. Dobro, tu su i idioti koji kradu sveze cvece, stoka jedna nevaspitana, ali to nije tema.

+ genijalno. sve istina.

Хаххахаха СМорена, немој да се нервираш, его мотку у руке и напрви им сачекушу! :))))
Морти, слажем се :)
Мицили, сестро, хаххахахахах неко ће помислити да си ми дуплии...:))))

Философееееее :*********************
хахахахахах :))))