Prijava
   

Plejboj

To je bio kamen temeljac u životu svakog muškarca! Jedina novina koju kradeš od oca i vraćaš je na isto mesto gde si je uzeo pazeći da je milimetarski pozicioniraš u predjašnje stanje kako niko ništa ne bi primetio. Kad si klinac, Plejboj ti dodje kao poprilično stariji brat, naučiš i vidiš mnoge stvari koje nisi mogao ni da sanjaš, ali posle Plejboja te iste stvari stvarno možeš da sanjaš do mile volje.

Iz Plejboja si mogao da naučiš kako da izgradiš životni stil, kako da se obučeš, kako da obaraš žene s’nogu, kako da napraviš najbolje koktele i sl. Pa kad sve to naučiš odgledaš crtani film u 19 h i 15 min., popiješ čašu mleka, obučeš pižamice sa medvedićima i odeš na spavanje. I dok ti majka prebacuje prekrivač (sa medvedićima) osećaš da imaš dva mala šiljata roga na glavi i da te pozadi žulja kopljasto zašiljeni rep i to baš nezgodno smotan u pižami. Da, spavanje, ali kakvo!? Pre nego što se uspavaš prelistaš u glavi sve što si video i pročitao u Plejboju i taman stigneš do … prekid filama ….. zzzzzz

Plejboj je imao nešto što nijedna novina nikada nije imala i neće imati. Imao je duplericu. Otvoriti duplericu je bio pravi mali ritual … pa recimo da je to nešto slično otvaranju dobro upakovane čokolade. Namučiš se da je otvoriš i da slučajno ne nagužvaš ili zacepaš neki list, ali trud se uvek blagosloveno isplatio. Inače Plejboj se čitao od prvog do zadnjeg slova. Iako je u svakom broju bilo identično čitalo se čak i uputstvo za pretplatu. Nemam pojma zbog čega. Nagadjam, možda zbog želje da se što duže drži u rukama tj. pred očima.

Danas nema tako tajanstveno i golicavo upakovanih slatkiša, sve je ogoljeno, brzo i instant. Dva klika mišem i pornjava do mile volje. Gde je tu kamen temeljac, stariji brat, materijal od koga se heklaju snovi, uputstvo za pretplatu, bog će ga znati, ali neka su oni nama živi i zdravi.

Komentari

Једном кад одгледаш јапанске девојке које повраћају једна другој у уста, не можеш баш да се вратиш Плејбоју

A rece covek "To je bio kamen temeljac". Verovatno vise nisam ne cita/gleda Plejboj nego klikce misem. Ali def. je prva liga kao tribute za stara dobra vremena.

Znam da ne komentarises, al' da mi je znati gde si citao playboy kad se on od 2000 i neke prodaje u Srbiji, koliko znam. Pa i da si ga citao morao si da znas neki strani jezik ako je bilo strano izdanje. Ovo nas dovodi do zakljucka da si vunderkind ili samo kind :]
Inace, ideja ti je jako lepa i dobijas + i omiljeno.

@dzimi
Te japanke su male bebe. Ima mnogo gorih stvari. :]

brate plejboja je bilo u Srbiji od 70ih pa naovamo. Moj ujak je ima gomilu toga. Neki su imali i starija izdanja. Bilo je na engleskom, ali lako za citanje, mozes zamisliti, pa nije to bila beletristika.
Meni deluje da je ovaj tip sazrevao negde osamdesetih, tako ga cenim, tako da je moguce to za plejboj. naravno + i omiljeno, dobar je.

pa je l' si ti znao engleski kad te je mama ususkavala u krevet? :]
A lik je citao i uputstvo za pretplatu.:]

ajde bre covek vise gledao nego citao, a i velika stvar da procitas uputstvo za pretplatu. Sve i da nije tako covek je ovo dobro upakovao pa i ako je malo nafilovano duhovito je. pa da znaju ovi klinci kako se nekad dolazilo do gole zenske.

A plejboj definitivno nije ono sto je bio. E kako se nekad dr***ndalo na plejboj, tjo ono sto je u njemu

Плејбој је ЦКМ за сиромашне.

Japanske devojke koje povracaju jedna drugoj u usta?

To je nista na sta su sve spremne BRazilke!

Plus.

Не бих погодила да је Цепач писао, ни за сто година...али опет, добро је.