Prijava
   

Podvijač jedne nogavice

Lik iz sorte džibera sa iritantnim, nazovi, modnim detaljem koji se sastoji u podvijanju jedne nogavice do kolena, kada do izražaja dolazi bela čarapa i raspertlana betonka. Leva ili desna nogavica, zavisi na kojoj nozi ima tetovažu grba svog omiljenog kluba, eventualno koju izumirujuću vrstu iz afričko-indijske flore i faune.

Dakle, tipičan ljaljan sa karakteristikama okorelog pavijana. Situiran mladić koji ti obara ruku kad se pozdravlja i u zavisnosti od tvog starosnog doba naziva kuretom, baticom ili ćaletom, nonšalantno postavljajući pitanja tipa "Jebeš li ti ovo?" i "Ga drkaš?", dok češe donji stomak i preživa plastičnu kašičicu iz kafića. Osoba sa kojom svakako ne biste voleli da budete viđeni na javnom mestu.

- Šta radiš to? Jesmo pošli na svadbu il' u ribe?
- Pa brate i ti to radiš.
- Normalno, ali ne kad obučem fensi pantalone i cipele. Spusti tu nogavicu, mojne si ljakse.

Komentari

Stvarno postoje ovakvi?!
+

Viđah primere po gradu... +++

Naravno da postoje. Zar sumnjaš u verodostojnost moga pisanija?

јако липо написано

i u zavisnosti od tvog starosnog doba naziva kuretom, baticom ili ćaletom, nonšalantno postavljajući pitanja tipa "Jebeš li ti ovo?" i "Ga drkaš?"

Otkidaš, Ajvar. Otkidaš.

+

Brateeeee! Nisam uopšte skontao ovaj modni krik, nego prije mjesec dva stojim u redu u pošti i diskretno gledam lika ispred sebe, kontam: "šta je s ovim, da se nije povrijedio dečko il tako nešto...".. Posle tog istog šabana vidim u naselju zajedno sa ortakom koji je takođe uzvukao nogavicu treše. Da dodam da su imali identične patike, samo jedan sa roze znakom najk a drugi sa drečavo zelenim...I razmijenili su desne da budu totalno kul. Brao, potrefio si ih skroz! +