Prijava
   

Poganini

Virtuoz u cinizmu. Osoba koja tako pogano plete svoje price sa tri zapleta, za koje vam dodje da ih u udzbenik stavite. Mizantrop koga ne mozete ne voleti.

Neko: "Znas, ja sam ateista, ali mi se svidja katolicka crkva, jer oni tako pomazu puno..."
Poganini: "A...znas, za to moras da placas razne poreze, a kad zakasnis sa racunima, iseku ti vezu sa Bogom ko struju, cap-carap."

"I sretnu ti mene neki, JBT, iz JBT. Jebo te, jeb'o ih Josif Broz Tito. A mladi neki! Sve sama gologuzija i neradnici! A ja sva u crvenom- jebo te, drug clan! Rek'o da im kazem, jes da nisam ljubitelj Sekijevog lika i dela, al' mog' samo da odem na gvob da mu zabodem gvogov kovac! Za svaki svucaj!"

"I pricao on nesto... Al' ko da ga slusa. Ja kao jos i nesto ne razumem, ma procitala sam vise knjiga nego sto je on novinskih naslova preleteo u zivotu..."

"On prevodio 'Eristicku dijalektiku'? Pa, dobro, mislim da se to delo apsolutno slaze sa njegovim moralnim principima krastave zabe."

Komentari

pilsPlus!!! Fantastično mada nisam prepoznao tvoj stil!

posveceno je Poganiniju :)), mislim Poganinici :)

Oooooo, da, to je baš to.

Palac gore.

Pogani poganci :)

Шта фали Шопенхауеру?

Nista, volem ja Sopenhauera, ali je stvar u prevodiocu. prevodio moj profesor knjizevnosti sa faksa (taj sto ima moralne principe krastave zabe). Ipak, mora mu se priznati da je ok obavio posao, kad vidis ko je prevodilac, odma' kazes sebi da ces ipak citati u originalu. :)