Prijava
   

Pokazivati bolju polovinu

Slučaj kada su na fejsu pojedine osobe na svim slikama uvek u istom profilu, okrenute na istu stranu ili drže kosu preko jedne polovine lica (ako su u pitanju ženske osobe ili metalci). A ovo iz razloga što najčešće imaju neki neki nedostatak, defekt ili pak višak, npr. ružne mladeže (jer ne mogu svi da budu Merlin Monro), ne baš tako lepe uspomene u vidu dubokih ožiljaka, zečje usne, konjske zube i ko zna koje još životinjske i vanzemaljske tvorevine.

- E tebra, sinoć sam gled'o na fejsu slike one nove Šonetove ribe... mala je čista desetka, a ima i lepo lice... Nego koj' joj je kurac pa češlja kosu napred, nema ni jednu asul sliku da joj se vidi celo lice, na svakoj leva polovina prekrivena kosom!
- Ma bre kaže Šone, na levom obrazu joj rastu neke čekinje, čvršce nego njegova brada, i ne može nikako da ih skloni, ako ih obrije narastu za dva sata... Al' boli ga kurac, neće da je ženi.

- E, koji ti je onaj kauboj što si se slikao sa njim u Zrenjaninu? Šta mu znači da nosi maramu preko pola lica, samo mu se oči i čelo vide?! Je l' se tripuje da je na Divljem zapadu ili šta!?
- Ma ne tripuje se... nego kad bio mali pitbul mu pojeo pola lica, pa dok navatali životinju ona već svarila obraz tako da nisu mogli da mu ga prišiju nazad.. I sad lik ima rupu na obrazu, sve mu se vide kutnjaci, pa nosi maramu da se ljudi ne bi zgražavali.

Komentari

ja kad sam bio mali moj Džeki mi odgrizo levo mudo, pa sad moram da nosim gaće da se ne vidi :/

ali 99% ldevojaka stvarno ima svoju "bolju stranu" i uvek se okrene tako da se ta bolja strana vidi. nekad nije bolja, doduše, već se od dva zla bira manje. al dobro ... tebi ide +

a meni moj dzeki meni odgrizo i koren i biljcicu, al narasli novi ko kamelonu rep, ali ipak iz navike nosim gace :D

pa Arlandria doduse jeste tako, hvala za plus :)
P.S. sto odabra ovaj nik, ocu jezik da polomim dok ga izgovorim