Prijava
   

Ponesi i krevet taman

Kontra koja se primenjuje nad nekom osobom koja je negde krenula, a već se zna da će tu provesti puno vremena.

- Milane, crni Milane, pa šta ću ja sa tobom!? Još crep na kuću nismo stavili, eno, čak ti još i svinja stoji okačena u podrumu a znaš da trebaš da je obariš i isečeš...Ti ideš u kafanu, bole te jajo za obaveze.. Ma da, kod je sve flegma, opušteno do jaja..

- Ajde Slavice, neću da te čujem više.. Idem samo na jednu rakijicu kod Duće travara.. Neću dugo..

- Ma jok nećeš.. Znam ja tebe.. Eeee, vrati se.. Zaboravio si da poneseš i krevet taman..

Komentari

ala me nerviraju ovi paorski primeri -

Dzankee
ala me nerviraju ovi paorski primeri -

Кога брига за тебе. Јамајчанине, добра ти ова! +

Mitke, jebote, cemu to? :D

Ако ти се не свиђа, лупиш минус и готова ствар. Неће нико мијењати стил писања јер то тебе нервира. Што то неко мора да зна?

Nemojte se svađati, što reče moja baba jednom u kuruzima nek je samo čovek živ i zdrav, biće žita dogodine (paorski primer trololo)

Š'a ja znam, dečko je samo rek'o da su ga smorili ti paorski primeri sa šurenjem svinja i sličnog... Ima prava da to kaže. Š'o se mene tiče, ja sam dala plus, ali opet, ako može da se drvi kako krateži smaraju, valjda može i kako smaraju preldžije, fudbali, kladionice i slično i različito.

Ako ti se svidja, das plus i gotova stvar, ne moras komentarisati. Po tvojoj teoriji...

Lukѕ
Nemojte se svađati, što reče moja baba jednom u kuruzima nek je samo čovek živ i zdrav, biće žita dogodine (paorski primer trololo)

Ма не свађам се, најмање ми је до тога у 2 сата ујутру, него не волим да видим кад се неко прави много урбаним па пљује по селу и сељацима.

Види се да је баба била права домаћица.

Већ има два?

Већ има два?

Ima, pčelo radilico. Ima. :)

Ja živim u gradu al' seljak sam u duši. Arilje gaće a Hugo Bos kaput. JA OBJEDINJUJEM PRAVIM SPONE I KOMPROMISE!

Ima, pčelo radilico. Ima. :)

Ја сам трут. Трут, трут, трутизам :))))

Mitke, nervira me konkretno što se ne stavljaju normalni primeri, a ne ''EL MILORAD POLIVAO PAPRIKU ONOMAD''...jebote. Izraz je okej.

Неком је то нормално. Уосталом, ко може дефинисати шта је нормално. Теби се свиђа нешто, мени не. Ако ти се не свиђа не мораш да подеш осталима прстом у око, задржи то за себе. Не морају сви знати шта тебе нервира, нит ће се ко шта боље осјећати због тог сазнања. Нећу више да коментаришем, испашће да спемујем човјеков рад, надам се да си разумио шта сам хтио да кажем...

Ne mogu da zadržim to za sebe, kao što i ti ne možeš da zadržiš za sebe da ti se sviđa defka. Eto u jednoj rečenici objasnih tvoj sastav na temu fabule Mulholand drajva.

Džanki, bude svega, sajt je veliki tako sa manje više uvek imaš raznih tema medju novim definicijama, ako ćemo iskreno. Ljudi se razlikuju po mnogim stvarima, po mestu odakle su, okolini, ma masi faktora. Nismo svi isti i dobro je što nismo. Ako nešto ne voliš, upada ti više u oči od drugih stvari. Ako nešto voliš, to ti je nornalno. Jednostavno je.

NE RASPRAVLJAJ SE S NJIM, NABODI GA, NABODI GA, NABODI GAAAA!

Maloletnici se NE SMEJU UDARATI lolo

Lukša ti je čoek sa sela. Bode vilama, 2 uboda 8 rana. Nije se s njim zajebavat. Da ne pominjem da je dobar sa Čampijem koji je Veh Bi Aj obavještajac.

nervira me konkretno što se ne stavljaju normalni primeri, a ne ''EL MILORAD POLIVAO PAPRIKU ONOMAD''...jebote.

Suština tvog problema je u tome što je Milorad normalan primer. Dedžgo, s koju stranu normalnosti si ti?

Džanke, svi primeri su ti već obrađeni, tako da je ovaj najaktuelniji za ovaj izraz.
Smorka, evo priznajem i ja.. smaraju me kladionice iako moji ovde svakog dana ubadaju :)

Alo bre ljudovi, ste normalni, MILORAD IMA TAKVO IME DA ČIM GA VIDIŠ MORAŠ DA ZNAŠ DA JE ON VEĆ ZALIO PAPRIKE, pusa :* lolo

ahahahahahahahaaaa...

dobro ti ovo...

Evo vi'š Džankeru da se i javio sviđa čak :)

Džankee, a jesi se i ti malo posro sad za ove paorske primere..Zar nije bolje da ima neki merak defka, fazon, okretanje praseta, rakijica ovo-ono, nego da u primeru stavim neku svingerku koja može po ceo dan da ostane u Delta Sitiju u radnji za kozmetiku, ne!? :-)