Prijava
   

Popizdeti

To je kad više ne možeš da istrpiš nešto što te nervira i živcira i što te neverovatno izjeda iznutra i onda više nisi svoj i pogubiš se sav i rešiš da to javno kažeš kroz definicuju... pa makar bila ona i glupa i administratori je izbrisali ali jednostavno moraš...

ILI JE TO ONAJ TRENUTAK KAD VIŠE NE MOŽEŠ DA GLEDAŠ JEB*NE POSTERE SA ŽIVOTINJAMA NA VUKAJLIJI!!! Kad kipiš svaki put kad ugledaš takav poster... Troši ti vreme, troši ti protok, pravi ti dugačak razmak između dva dobra postera.

BOLI ME UVO za postere sa životinjama.. Shvatite nisu kul uopšte i ne možemo više da ih gledamo. Ne zanima me što je "kuca mawa najswađa na swetu" i što izgleda kao mala beba. Upamti: KUČE NIJE DETE i ne može da bude. Kuče, je kuče.. najbolji čovekov prijatelj i pita se dokle ćete da pravite od njih budale i da im se divite. I dajte više ne postavljajte "swatke" slike sa životinjama, smorili ste za medalju!

E, tako nekako mu dođe to... Popizdeti...

Komentari

hahaha...dobro je kad nema ljudi oko tebe u trenutku kad vidis poster sa zivotinjama...++++

Mislim, ja stvarno volim životinje... al ljudi.. dajte više Aman za aman!! Od sad dajem minus svakom posteru sa životinjama iako naiđe jedan dobar na sto glupih.... :)