Prijava
   

Popovićev pokušaj da prividno kultivizuje Grand

Besmislena situacija gde dotični gospodin pokušava da sa dovođenjem gostiju koji se bave drugačijom muzikom, parodiranjem na sopstvene emisije i izbacivanjem previše razgolićenih pevačica Grand učini prihvatljivijim u svim sferama društva. Njegovi pokušaji da Grand iz kiča pretvori u kulturno umetnički program su neuspešni, jer dzabe je menjati površinu kad suština ostaje ista. Dok god se tekstovi vrte oko bunde od nerca i gaćica to se ne može smatrati kulturom i umetnošću.I moralna načela većine ekskluzivaca ove produkcije su blago rečeno diskutabilna. Sve u svemu da bi njegova produkcija bila prihvatljiva i u obrazovanijim i inteligentnijim krugovima potrebno bi bilo da se osim same muzike, izmeni i 99% izvođača a i dotični "gazda". U prevodu erase i počni od nule jer manje promene ne vode nigde.

Komentari

evolucija traje već 20 godina. U celom svetu je tako. Koji je najgledaniji video na JubTubetu? Jebiga, nema ništa od toga. Sve će to jednog dana biti Grand i Siti rekords

moguće ali muka me uhvati kad vidim da sve živo kupuje parama i uvlači u svoj monopol

Mitrovic odavno ima moc da Srbiju pretvori u sta god mu je volja...Zivimo u primitivnoj sredini, sta mozemo!?

To sa gostima me podseti, u martu mesecu, cini mi se, bio valjda neki njihov festival, i u ziriju ladno Aleksandra Milutinovic, Maja Odzaklijevska, Tozovac, Cune.Spartao sam kanale, pa sam naleteo.Mislim, ne kazem da su oni neki, sad, genijalci, ali u Grandu... sve za pare, jbg.

Pajo - nisu samo pare u pitanju. Ti ljudi su sabrali 2 i 2 i videli da su im Grand i Pink jedini reanimatori karijere.

Što se Popovića tiče, planira da se Zvezde granda prošire na ceo svet. Ne sumnjam u uspeh.

Korleone čini mi se da malo preteruješ