Prijava
   

Pornici sa poznatim licnostima

Neko se zgrazava,neko uziva u njima,neki moralisu i osudjuju ...ali svi vole da ih pogledaju.
Severina,Pamela,Suzana Mancic...tesko da postoji neko ko nije gledao njihove "radove" iz kucne produkcije,a mnogi i dan danas ,vole da uporedjuju njihov kvalitet.
Ne ulazim u to iz kakvih pobuda ,poznate licnosti,snimaju kucne pornice i kako im uvek neko "ukrade "te snimke bas kad im je popularnost u opadanju,ali je cinjenica da nijedan hit film ,nema cak ni teoretsku sansu da postigne toliku popularnost za kratko vreme,kao pornici sa poznatim licnostima!

Koliko vidim i Ceci opada popularnost,zato ljudi spremite se.....

Komentari

samo da ne opadne za 30 godina,sad je u naponu, vene na sisama nisu nikad vece bile,nek snimi jos kolko danas,mene sto se tice :)

Imamo Severinu i Suzanu da nam bratstvo i jedinstvo vrate,u sekundi bivsa Juga drka i opet smo braca,brateeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Kako ti mozes da drkas? Zar nisi zensko? O.o Ili si trandza?

Koliko sam ja cuo, odnosno video :), Ceca vec ima snimljen pornic. Ili je to samo montaza...?

Normalna i prirodna stvar je da masturbaciju upraznjavaju i muskarci i zene...

MASTURBACIJA da, ali da li izraz DRKANJE moze da se poveze i sa muskim i sa zenskim polom? :P Ali ispao sam konj, izvini, prevladao je pecinko u meni ovoga puta.

Pa ok,na neki nacin si u pravu.Ali to sve opet zavisi od kulture...NekO bi i za zenu rekao drka,pre nego masturbira...jer se taj izraz vec odomacio.A nema potrebe da se izvinjavas,pecinko :D