Prijava
   

Poslednji trzaj

Fenomen iz horor filmova (mada ne mora striktno biti horor) prema kojem svaki ubica ima pravo na svoj poslednji pokušaj ubijanja žrtve. Nakon što publika odane dušom i pomisli da je sve gotovo i da je zlikovac napokon mrtav, on će iskoristiti svoj poslednji trzaj, iznenada nasrnuti na glavnog nam junaka, nakon čega ovaj popizdi i dokrajčuje ubicu: čekićem u vuglu, utokom, prangijom, iskasapi ga testerom, srpom, utuče ga maljem, izvrši dekapitaciju mačem (ovo najčešće u onim japanskim), nabode ga na neki oštar predmet, zapali ga ili ga jednostavno prebije na mrtvo ime (Stiven Sigal).

Svaki američki horor film.

Komentari

Hvala hvala hvala hvala ;)

Obozavam definicije o horor filmovima,a ova je skolski primjer iste takve,dobre :)

А нико ни сузу не пусти, сви су јаки у пм...

+

Baš sam skoro gledao film gde lik treba da identifikuje telo mrtve ćerke, i dolazi onako mrtav ladan, kaže 'to je ona', i sledeća scena on namrgođen planira osvetu.

Има безброј таквих ситуација. Али, зато они из шпанских сапуница пиздре и кад треба и кад не треба. Углавном не треба.

Ali glupo je, mislim, zar ne mogu da se potrude malo da odglume ako ih već plaćaju za to, očigledno je da bi se svako potresao u takvim situacijama. I to rade i poznati glumci, a ne verujem da su im naredili da tako odglume. Čudi me da niko od filmske ekipe to ne primećuje kada proveravaju snimak nakon kraja snimanja.

Ја ипак мислим да им је тако речено, да би поштедели гледаоце. ;)
Замисли тек наш стрес док их гледамо како се "растају с душом" због смрти ближњег...

Identifikacija preminulog: 'Da, to je moja ćerka' - to izusti, a dušu ispusti :D

Можда да уведу онесвешћивање... :)))

Neeee, onda bi junak bio pičkica :D

Кладим се да су се сви усрали при гледању првог филма у ком је злотвор оживео да проба још једном :))) +

Ja se sećam kada sam kao mali gledao Tuđina, kada se zaštekao pred kraj filma među one cevi i planirao finalni napad pa ga ova ošurila xD

Tvoja definicija = skoro gotov scenario za horor film, jos par detalja i sitnica i to je to. Eto sta se desava kad neko od filmske produkcije pravi granu industrije. +++++

Razmišljao sam da pišem scenarije za filmove, najlakši posao :D

Ја ћу да пишем сценарије за порниће, то је још лакше :)))

Sredi mi ulogu xD

Бирај: дрвосеча, водоинсталатер, послодавац :)))

Pa drvoseča naravno :D Upadam u tamnoplavoj kariranoj košulji i sikirom u ruci uz reči 'I came here to plant my seed in you!', onda je udaram držaljem sikire po glavi da se onesvesti i prionem na posao :)

А филм ће се звати "Најдебље стабло", радни назив "Сеча". А за себе ћу да спремим сценарио као Вуди Ален. Ја сам колумниста у порнографском часопису, добијем унапређење и задатак да интервјуишем најпознатију порнићарку а онда са њом развијам емотивну везу :))))