Prijava
   

Poslednji voz

Posledna prilika takve vrste koja nam se ukazuje, i u slučaju da je propustimo... nikada je više ponovo nećemo dobiti. Poslednji voz je zadnja šansa koja nam se pruža.

Komentari

kad udjemo u eu onda ce biti i poslednjih aviona +

+ za Motike kod nas nece nikada biti poslednji voz.

+
Brate, svaka ti cast sto obogacujes vukajliju sa definicijama koje se moraju tu naci, a nezasluzeno ih nema. Imas dar za pronalazenje takvih pojmova, i to ih definises na veoma dobar nacin.
Svako bi pomislio da je to vec definisano, ali ti na neki nacin nadjes pukotine na vukajliji, i lecis ih.
A i slusam Prti Bee Gee. Jos veci +

Ovo ti kazem, zato sto te ocajnicki 3 dana pratim u stopu i nikako da te preteknem :)
Postujem protivnika. :)

Fala brate Vlajko:) mada što se tiče dara ja bi pre to nazvao dokonošću da izvrtim jedno 50 defki koji mi dnevno padnu napamet i da jedva od tih 2, 3 budu već ne napisane na Vukajliji, ja misli da sam do sad jedno deset puta pojeo tastaturu kad mi padne dobra defka na pamet a definisana je recimo prekjuče, ali sam ubeđen da u našem jeziku toliko toga postoji da ću se truditi da kad god mogu izčupam nešto iz naftalina što već nema zbeleženo na Vukajliji, pa će mo da vidimo dokle tako može da ide. Prti do smrti xD

Prti fo' lajf!

Samo napred, brate, tako i treba, nemoj samo da se nerviras, desava se to i meni jer sam se i ja kasno prijavio, pa barabe izdefinisale.
:)

Увек може да се настави пешака.