Prijava
   

pozerske sanke sa volanom

Barem petina likova se redovno pojavljuje sa njima na sankalištima. Izgledaju kao mešavina mopeda i sanki, dakle imaju dve skije pod sicem i treću spojenu za volan, uz pomoć koje može da se skreće. Dolaze u dve boje - žuta i "nandžarasta". I koštaju kao tri polovna Elana.
Izgledom pokušavaju da nas slažu da su ispunjene modernim dizajn-idejama, koje ih čine bržim - ali činjenica je da su troskijne sanke na spustovima uvek tragično sporije od barem relativno dobro očuvanih i naslaninjenih klasičnih drvenih sanki sa prišrafljenim čeličnim klizaljkama.
Ljudi koji koriste ovakve sanke nikada neće doživeti sankaroški udes pri velikoj brzini, jer pod jedan ne mogu ni da razviju veliku brzinu.

Komentari

A pod 2?
I šta je Elan?
palac gore.

+ i ne zameri na primedbama:

mešasina - mešavina
nandžarasta - narandžasta
igledom - izgledom
naslaninjenih (slaninom podmazanih) - u zagradu radi pojašnjenja
prišravljenim - prišarafljenim

A defka je inače super, kao i 90% tvojih definicija.

Ne zameri :)))))))

Ispravio, skoro sve... Hvala:)

Čevu ,ne odgovori mi na pitanja

Izvini, mislio sam da su bila retoricka. :)
Pod dva - imaju kocnice! Koliko je gej da imas kocnice na sankama!
"Elan" je slovenacka fabrika kvalitetnih skija, jahti, (da - jahti) i sanki. U mojim sankaroskim danima, Elan je bio zakon.

Elan je proizvodio *smucarsku* opremu kao i one klasicne sanke od drveta , cije sam sine mazao slaninom da bi bolje ishle:))) Che setio si se svaka ti cast, samo sto sam ja kao mali patio da imam to govno ali moji nisu imali kesha za bolje. Jednog klinca sam pljunnuo, udario i zapalio jer nije hteo da mi da da probam....e uspomene:)))))++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hahahah sad procitah da si turio slaninanje...glavna fora:)))))