Prijava
   

pravda za Uroša

Šta se desi kada Kalimero postane vodja navijača.

Komentari

Sprema zalihe Pavlovićeve masti za sledećih 10-god.
Da je znao sta ga ceka,verovatno bi onu baklju gurnuo sebi u bulju, a ne panduru u usta.

+
+
+++++++++
+
+

+++++++++++++++++++++++

nepavda, nepravda!!! :D

PROKUPLJE - Maloletnici N.I. (17) i M.C. (17) iz Prokuplja, pravosnažnom presudom Vrhovnog suda Srbije osuđeni su na tri i po godine zatvora zbog pokušaja silovanja M.M. i njene ćerke G.M., koje su teško povredili. Njihov vršnjak P.V. zbog istih dela osuđen je na tri godine zatvora.

Quote:
BEOGRAD - Taksista Duško Selaković (51), zvani Božin, osuđen je u Okružnom sudu na tri i po godine zatvora zbog silovanja tada maloletne K. M. Do pravosnažnosti presude Selakoviću je produžen pritvor, u kojem se nalazi od 28. aprila 2006. godine.

Quote:
VALJEVO - Radojica Hadžić (25) iz Babine Luke kod Valjeva osuđen je juče pred Okružnim sudom u tom gradu na četiri godine zatvora zbog silovanja, razbojništva i teške krađe.

Quote:
VALJEVO - Krivično veće Okružnog suda u Valjevu osudilo je Radoja Petrovića (37) iz Beograda na deset i po godina zatvora zbog obljube sestara T. S. (17) i J. S. (12) iz okoline LJiga, kao i za krivična dela prevare.

Quote:
UŽICE - Mirsad Hukić (44) iz Ljubljane osuđen je pred Okružnim sudom u Užicu na pet godina zatvora jer je 16. aprila ove godine pokušao da iz Srbije u Sloveniju prokrijumčari skoro pet kilograma heroina.

Quote:
KRUŠEVAC - Dragutin Filipović Dacko (51), iz Velje Glave kod Aleksandrovca, osuđen je na tri i po godine zatvora za pokušaj ubistva četvorogodišnjeg Marka Filipovića

Quote:
BEOGRAD -Bivši inspektor SUP Beograd Slobodan Pažin osuđen je na 7,5 godina zatvora. On je oglašen krivim za neprijavljivanje krivičnih dela i pomoć učiniocima za ubistvo Srđana LJujića, braće Sredoja i Zorana Šljukića, Jovana Guzijana Cunera i Marka Petrovića Mamice.

Quote:
Jagodina – Porodica Nevenke Sarić (71) iz Jagodine, ni posle više od dve godine nije dočekala da razbojnike, koji su Nevenki, otimajući tašnu, oduzeli i život, stigne zaslužena kazna. Treća presuda Okružnog suda u Jagodini, kojom je Zoran Ramadani (22) osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina, Vladimir Marinković (24) na tri, a Boban Jovanović (24) na 3,5 godine zatvora nalazi se u Vrhovnom sudu u Beogradu, koji je već dva puta ukidao presude prvostepenog suda.

Quote:
Subotica -- Maloletni O.O. osuđen je na četiri i po godine za ubistvo koje se u aprilu desilo u dvorištu Srednje medicinske škole u Subotici.

Quote:
NOVI SAD - Mile Radosavljev (39) iz Gardinovaca osuđen je u Okružnom sudu u Novom Sadu na devet godine zatvora zbog ubistva supruge Smilje 6. januara 2007. u porodičnoj kući u Gardinovcima

Quote:
JAGODINA - Vlasnik "M taksija" Aleksandar Milić iz Paraćina osuđen je na ukupnu kaznu zatvora od deset godina zbog ubistva Miroljuba Đorđevića, neovlašenog držanja oružja i nanošnja lakih telesnih povreda, potvrđeno je danas u Okružnom sudu u Jagodini.

Quote:
ZRENJANIN - Antal Skendžić (21) iz Banatskog, koji je učestvovao u prvom serijalu „Velikog brata“, osuđen je juče u Okružnom sudu u Zrenjaninu na deset godina zatvora zbog ubistva majke.

Quote:
NOVI SAD - Bivši novosadski policajac Milan Krasić, nosilac dva ordena za hrabrost, po drugi put je osuđen za dilovanje narkotika. Posle presude u specijalnom sudu za organizovani kriminal u Beogradu, Krasić, koji je uhapšen sa više od tri kilograma heroina u automobilu, juče je u novosadskom Okružnom sudu osuđen na pet godina zatvora.

Quote:
NOVI SAD - U Okružnom sudu u Novom Sadu danas je na pet godina zatvora osuđen Mladen Čabrilo iz Novog Sada zbog višestrukih pljački, posedovanja oružja bez dozvole i ugrožavanja života policijskom službeniku.

Odlično,samo obriši ove duplikate,dosta je jedan post.
Zamislite se malo,vi koji ste brzi na pljuc iz svojih fotelja.

znam da sam preterao..izvinjavam se...ali ova stvar mi je jako bitna pa sam hteo svakom od njih da pokažem slučajeve jel sam siguran da ne idu na svaku definiciju da čitaju komentare. a ako jednom otvorim oči biću zadovoljan

Ama, čoveče, svi smo svesni te činjenice koju si postavio, ali nije u tome stvar - onaj degen je dobio pravdu, siguran sam da će sada i ostali krenuti da je dele...

+ kao kuca, ovo je genijalno xD