Prijava
   

pravda za Uroša

Dokaz da su fudbaleri ipak rođeni bez mozga, bez genetskih predispozicija da se isti s godinama stvori. Ne znam samo koja budala bi nosila majcu sa natpisom: "Pravda za barabu?"

Navijač 1: "Br`te jebaćemo im mamu! Ima da se zadovolji pravda za Uroša!"
Navijač 2: "Da br`te, ša koj moj kurac šalju takog dečka na deset godina robije. Samo je hteo da pokaže pandurskoj pički da nas ne sme niko da snima dok jebemo kevu sa tribina!"
Navijač 3: "Da br`te jebem im kevu!"
Ziljava pička (koja se obično kreće po takvim inteligentnim društvima): "A Uki je bio tako dobar dečko!"

Komentari

Pazi, s jedne strane, kad se seljaci na njivi posvadjaju oko medje, pa jedan drugom rascopa glavu sekirom, dobije manju kaznu. S druge strane, cinjenica je da je covek morao da dobije kaznu za primer, jer se vec odavno dozvoljava previse sranja oko fudbala. Ne samo da je, kako si lepo reko, baraba, vec je i dovoljno glup da bude uhvacen. Palac gore!

Da,da, ali seljak na njivi, pod jedan, nije službeno lice na zadatku, a pod dva, mnogo manja kazna se dobija za ubistvo u afektu nego za ubistvo ili pokušaj ubista sa predumišljajem.
A pod tri,slažem se da neko mora da posluži za primer.

Znas sta. Ja kada idem na utakmice, ja lepo sednem, psujem, derem se, jebem majku sudiji i slicno. Ali nikoga ne udaram, ne bijem, nikome ne pretim, ili ne daj boze ni na koga ne bacam baklju. Doduse, nikada nisam ni nosio baklju zato jer ne znam koj ce mi kurac. Idem na stadion da bi gledao fudbal a ne da bi nosio baklju i petarde kao klinac od 5 godina. Navijaci su maloumni i to je to.
10 godina za primer. Pa kada uhvate sledeceg - ISTO! Pa tako kad njih desetoricu osude na po 10 godina, onda ce malo da se smire gospoda i sa Severa i sa Juga, i iz Smederava i sa Banjice.

Svaki pokusaj ubistva je pokusaj ubistva. Don Quihote je lepo rekao - sluzbeno lice na zadatku je sluzbeno lice. Doduse to isto sluzbeno lice nije imao ni pistolj ni nista, niti je bilo kome pretio, jednostavno ih je snimao. Dobro, greska je i pandura sto su ubacili nekoga "undercover" pa je provaljen, ali to je vec drugo pitanje, koje ne opravdava nasilje.

Imao je pistolj, ali nije hteo da ga upotrebi, kolko ja znam. Covek je jos ispao korektan...

jes` moguce i da je tako.
U svakom slucaju prvi put za pandura mogu da kazem da je ispao korektan :))

Doduse NIJE PRVI PUT!
Jednom kada sam skrenuo na zabranjeno, zaustavila me murja, a pandur mi prisao i rekao "Vi mi samo dajte dokumenta, a jacu da Vam donesem kaznu. Nemojte da izlazite jaka je kisa." Zaista, ja lepo sedim u kolima, on mi nakon 2 minuta vraca dokumenta i kaznu u plasticnoj kesici (da ne pokisne BRE!).

niko u istoriji nije ubijen od baklje.
sta kaze nalaz vestaka?
poserem se u drzavu i njeno sluzbeno lice.
pisajte, serite, kurcu kozu derite.

Niko nije ubijen, ali niko ne mora ni da se napada bez razloga.

osudjen je za pokusaj ubistva.

na svim utakmicama se i dalje pale baklje,
pa zasto sluzbena lica ne vilene po tribini kao i
gospodin trajkovic onomad?!

zato jer je to debilno.

a gde je mormalno da se navijaci masakriaraju medjusobno kad se sretnu u gradu pre utakmice!?
ili da to rade i pandurima, nebitno?!
samo zato sto su boze moj 'drugaciji' ili sta vec!!!
+ od mene za def

to je svuda normalno. u engleskoj, rusiji, turskoj, argentini...
da li su ljudi kao vrsta normalni kad stalno ratuju?
da li je normalno da sluzbeno lice odvali gumenim metkom
detetu pola lica i bude kaznjen suspenzijom sa posla?
da li je normalno da sluzbeno lice ubije coveka na demonstracijama i nikom nista?!

jebo im pas mater seljacku do kraja sveta.

predlog za sve vas koji ga branite:

Zamislite da VAMA guraju uzarenu baklju u facu i da nemate gde da pobegnete! Koliko bi vi kaznu trazili? 2,3, 5 godina? Ili sto vise pa neka trune djubre u zatvoru ? jbt niste mi jasni uopste
E ima retarda koliko hoces kod nas...
+ za def

Što se tiče pištolja. Imao je pištolj,to se i na snimcima vidi.
On je isplaio par hitaca u vazduh,da skrene pažju kolega, i onda je razdvojio okvir i pištolj,i bacio ih na razlličite strane tribina,da ovi huligani ne bi mogli da se dokopaju.
Toliko o tome,koliki je čovek profesionalac.
A drugo,baklja ili bilo št drugo, ne gleda se sa čime se nanose povrede,već šta je namera da se time izazove.I ciljani napad u predelu srca,običnom turpijom za nokte se smatra pokušajem ubistva.
Pitam se,kad je policajac ovako prošao,kkao bi prošao neki srednjoškolac ili student,sa dresom suprotnog tima.
Svaka čast za presudu.

Ja se slažem da kazna od 10 god. nije u redu.
Da se ja pitam rebn'o bi ga 20god. Životinjama je mesto u kavezu.
U stvari,ponudio bi mu 'deal' :
-Ako gurne užarenu baklju sebi u usta, poništio bi mu kaznu.
Šta mislite...da li bi to uradio ?

VAZELIN ZA UROŠA!!!!!!!!
(trebaće mu)

...i to onaj sa visokim viskozitetom.

Ma ja bi to vesao, giljotinirao, i spalio na lomaci u centru grada! Pa bi publika na utakmicama bila ko u operi, garantovano..al jbg, onda bi nam opet uveli sankcije zbog zlocina protiv covecnosti..

Snežni kralju, kako je moguće da ljude poput tebe puštaju iz kuće?
Čemu toliki ekstremizam - kazne zaslužuju svi odreda, ali u zatvoru (i to maksimalne), nikako da njih ubiju.I oni su ljudi, kakvi god bili (ološ).

Aj ne pali se tolko! Nisam toliko ozbiljan:)
Lik je dovoljno dobro kaznjen i vec je dat dobar primer ostalim majmunima, nadam se da mu nece preinaciti tu kaznu jer se takva bruka vec desavala i to i za mnogo vece zlocine..zato je giljotina sigurnija:)

a jeste besni govna mala.

kad vas ovako slusam(citam) hvata me strah... Vi ste sebe svi odreda kandidovali za Lazu Lazarevica.

Afrika, kako to da te nisu banovali zbog vredjanja clanova...i ti bi trebalo malo da posetis drugara Ukija...

ma kakva pravda, kakvi bakraci... jos se on vadi kao NISAM ZNAO DA JE POLICAJAC... strasno je sto nakon toga i dalje pustaju na stadione momke sa bakljama, i dalje se navijaci sukobljavaju, sto na utakmica, sto pre i posle njih... i tuzna je cinjenica da ce to verovatno tako i ostati... bio Uros u zatvoru ili ne

http://www.aca-coa.rs.sr/
pogledajte sami
pravda ne sloboda!!!

PROKUPLJE - Maloletnici N.I. (17) i M.C. (17) iz Prokuplja, pravosnažnom presudom Vrhovnog suda Srbije osuđeni su na tri i po godine zatvora zbog pokušaja silovanja M.M. i njene ćerke G.M., koje su teško povredili. Njihov vršnjak P.V. zbog istih dela osuđen je na tri godine zatvora.

Quote:
BEOGRAD - Taksista Duško Selaković (51), zvani Božin, osuđen je u Okružnom sudu na tri i po godine zatvora zbog silovanja tada maloletne K. M. Do pravosnažnosti presude Selakoviću je produžen pritvor, u kojem se nalazi od 28. aprila 2006. godine.

Quote:
VALJEVO - Radojica Hadžić (25) iz Babine Luke kod Valjeva osuđen je juče pred Okružnim sudom u tom gradu na četiri godine zatvora zbog silovanja, razbojništva i teške krađe.

Quote:
VALJEVO - Krivično veće Okružnog suda u Valjevu osudilo je Radoja Petrovića (37) iz Beograda na deset i po godina zatvora zbog obljube sestara T. S. (17) i J. S. (12) iz okoline LJiga, kao i za krivična dela prevare.

Quote:
UŽICE - Mirsad Hukić (44) iz Ljubljane osuđen je pred Okružnim sudom u Užicu na pet godina zatvora jer je 16. aprila ove godine pokušao da iz Srbije u Sloveniju prokrijumčari skoro pet kilograma heroina.

Quote:
KRUŠEVAC - Dragutin Filipović Dacko (51), iz Velje Glave kod Aleksandrovca, osuđen je na tri i po godine zatvora za pokušaj ubistva četvorogodišnjeg Marka Filipovića

Quote:
BEOGRAD -Bivši inspektor SUP Beograd Slobodan Pažin osuđen je na 7,5 godina zatvora. On je oglašen krivim za neprijavljivanje krivičnih dela i pomoć učiniocima za ubistvo Srđana LJujića, braće Sredoja i Zorana Šljukića, Jovana Guzijana Cunera i Marka Petrovića Mamice.

Quote:
Jagodina – Porodica Nevenke Sarić (71) iz Jagodine, ni posle više od dve godine nije dočekala da razbojnike, koji su Nevenki, otimajući tašnu, oduzeli i život, stigne zaslužena kazna. Treća presuda Okružnog suda u Jagodini, kojom je Zoran Ramadani (22) osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina, Vladimir Marinković (24) na tri, a Boban Jovanović (24) na 3,5 godine zatvora nalazi se u Vrhovnom sudu u Beogradu, koji je već dva puta ukidao presude prvostepenog suda.

Quote:
Subotica -- Maloletni O.O. osuđen je na četiri i po godine za ubistvo koje se u aprilu desilo u dvorištu Srednje medicinske škole u Subotici.

Quote:
NOVI SAD - Mile Radosavljev (39) iz Gardinovaca osuđen je u Okružnom sudu u Novom Sadu na devet godine zatvora zbog ubistva supruge Smilje 6. januara 2007. u porodičnoj kući u Gardinovcima

Quote:
JAGODINA - Vlasnik "M taksija" Aleksandar Milić iz Paraćina osuđen je na ukupnu kaznu zatvora od deset godina zbog ubistva Miroljuba Đorđevića, neovlašenog držanja oružja i nanošnja lakih telesnih povreda, potvrđeno je danas u Okružnom sudu u Jagodini.

Quote:
ZRENJANIN - Antal Skendžić (21) iz Banatskog, koji je učestvovao u prvom serijalu „Velikog brata“, osuđen je juče u Okružnom sudu u Zrenjaninu na deset godina zatvora zbog ubistva majke.

Quote:
NOVI SAD - Bivši novosadski policajac Milan Krasić, nosilac dva ordena za hrabrost, po drugi put je osuđen za dilovanje narkotika. Posle presude u specijalnom sudu za organizovani kriminal u Beogradu, Krasić, koji je uhapšen sa više od tri kilograma heroina u automobilu, juče je u novosadskom Okružnom sudu osuđen na pet godina zatvora.

Quote:
NOVI SAD - U Okružnom sudu u Novom Sadu danas je na pet godina zatvora osuđen Mladen Čabrilo iz Novog Sada zbog višestrukih pljački, posedovanja oružja bez dozvole i ugrožavanja života policijskom službeniku.

ok sve to, ali ne sme biti osudjen teze nego neko drugi samo zbog primera.
Zakon vazi jednako za sve. (tj. trebalo bi)

VALJEVO - Krivično veće Okružnog suda u Valjevu osudilo je Radoja Petrovića (37) iz Beograda na deset i po godina zatvora zbog obljube sestara T. S. (17) i J. S. (12) iz okoline LJiga, kao i za krivična dela prevare.

Drzava treba da donese zakone i da se ozbiljnije obracuna sa problemom huliganstva na nasim stadionima.Mislim da je Uros dobio previse ali je kriv bez sumnje.Kaznjavanje za primer nije pravedno vec treba ici sa zakonom koji se sprovodi a to je zabrana ulaska na stadion za problematicne pa i do kaznjavanja zatvorom.Ovo je krajnja mera urusenog sistema koji ne funkcionise i ne posvecuje paznju problemu navijaca.A Uros je cist huligan i nije nikakav mucenik zatvor za njegovo delo je opravdana jedino sto su kod nas navijaci navikli kada se skupe u copor da nemaju nikakvu odgovornost i da mogu da razbiju i prebiju koga hoce.

cek, ovi likovi ladno oce da kazu da ako je neko osudjen zbog silovanja na 3 godine, da Uki treba isto toliko otprilike. Pa to sto smo mi najjadnija zemlja, zemlja cuda, ne znaci da ako se neki prijatan izuzetak desi, da on treba da se kritikuje, a ne jadno zakonodavstvo koje propisuje da ako nekom odsecete glavu macetom, dobijete 5 god, ako silujete 3 god, ali ako se bavite piraterijom dobijete 4-8 god ?!?!

kao prvo uopste mu nije gurao baklju u face vec je mahao gorepomenutom pored pandurove glave!!i to je opasnko ali nije kao guranje u usta!!u ostalom treba pobiti govna pandurska koja prodaju drogu takvim glupim huliganima

Polaroid, a da se smiris malo, a?

Pa s obzirom da je optuzen za pokusaj ubistva, pravda bi bila da i njege neko pokusa da ubije. I uspe u tome, nadam se.

Pa i ja sam za tu pravda za Urosha,samo sto ja mislim da je trebao da dobije jos vise!Takvi vandali,prostaci i idioti lome decije klackalice i ljuljaske po parkovima,razbijaju ulicne svetiljke,prebijaju slucajne prolaznike koji imaju suprotna obelezja od njih,shal-kapu zvezde ili partizana ili nekog treceg
Poenta je da npr. lomis klupu u parku ,to nije kao jao desilo se,pa kao ajde,nego to je nesto sto radis svesno za sta ti treba dosta snage i upornosti nesto sto nije trenutak,desilo se jbg moze svakome,NE MOZE svakome! Takve stvari se ne desavaju...Takve stvari se namerno i svesno rade!Da je uspeo u svojoj nameri ubio bi coveka!Sledeci put treba da uspe pa da onda kazu e to je ok kazna za Urosha...Na stadion moze da se ode da se gleda reprezentacija,bezbedno je.Ali na derbi da odes a da imas shal kapu ili slicno treba da molis boga da te neka grupica ne navata na putu ka stadionu ili na putu kuci...bas zbog takvih kao Urosh... + od mene

све сами мајмуни магарци и кретени....

Da,ovo je minus za retarde,a za Cicu jedna pesmica

http://www.youtube.com/watch?v=kGoOo_zT5Sk

Da je on ziv,niceg ovog ne bi bilo.

хехех...хвала дане..ономад сам ја пироу ово послао па се нешто наљутио ;)

"Da je on ziv,niceg ovog ne bi bilo."

па шеле јесте жив'!?

Ne,nije,jebi ga...:(

nema slobode,nema zivota,kraj price.

ne radi se tu samo o Urosu vec o pravnom sistemu u nasoj drzavi.jedan pedofilicar dobije 3godine....decko koji je iseckao majku na komade dobije 2 a Uros za napad na sluzbeno lice 10...sto je mnogo-mnogo je.

trazimo pravdu, a ne slobodu !

Ne shvatam stvarno tu nepravdu prema Urošu. Nije on kriv što ga je carstvo zapalo u tom nezgodnom trenutku. I još ga nazvaše Uroš Nejaki. Mlad je bio, neiskusan. Stari mu je bio baja.

Evo šta kaže narodni epski pjesnik.

Састала се четири табора

на убаву на Пољу Косову

код бјеле Самодреже цркве:

једно табор Вукашина краља,

друго табор деспота Угљеше,

треће табор војеводе Гојка,

а четврто царевић-Уроша;

цареви се отимљу о царство,

међу се се хоће да поморе,

злаћенима да пободу ножи,

а не знаду на коме је царство.

Краљ Вукашин вели: "На мене је";

деспот Угљеш': "Није, нег´ на мене";

војвод´ Гојко: "Није, нег´ на мене".

Ћути нејак царевић Урошу,

ћути д´јете, ништа не бјеседи,

јер не смије од три братијенца,

братијенца три Мрњавчевића.

Пише књигу Вукашине краљу,

пише књигу и шиље чауша

до Призрена, града бијелога,

до оног протопоп-Недељка:

нека дође на Косово равно

да он каже на коме је царство:

он је св´јетла цара причестио,

причестио и исповједио,

у њега су књиге староставне.

Пише књигу деспота Угљеша,

пише књигу и шиље чауша

до Призрена, града бијелога,

до оног протопоп-Недељка;

трећу пише војевода Гојко,

и он шиље огњена чауша;

а четврту царевић Урошу,

пише књигу и шиље чауша.

Сва четири ситне књиге пишу

и пошиљу огњене чауше,

све потајно један од другога.

Састаше се четири чауша

у Призрену, граду бијеломе,

код дворова протопоп-Недељка;

али прота дома не бијаше,

но у цркви бјеше на јутрењи,

на јутрењи и на летурђији.

Кол´ко с´ силни огњени чауши,

колко су силни од силнијех,

те не шћеше коње одјахати,

но у цркву коње нагонише;

потегоше плетене канџије,

ударају протопоп-Недељка:

"Брже хајде, протопоп-Недељко,

брже хајде на Косово равно

да ти кажеш на коме је царство;

ти си св´јетлог цара причестио,

причестио и исповједио,

у тебе су књиге староставне, -

јал´ ћеш сада изгубити главу".

Сузе рони протопоп-Недељко,

сузе рони, па њима говори:

"Одбијте се, силни од силнијех,

док у цркви закон савршимо,

знати ће се на коме је царство".

Тако су се они узмакнули.

А кад закон божји савршише,

изљегоше пред бијелу цркву;

тад говори протопоп-Недељко:

"Ђецо моја, четири чауша,

ја сам св´јетла цара причестио,

причестио и исповједио,

ал´ га нисам питао за царство,

већ за грије´ што је сагр´јешио;

но идите у Прилепа града

до дворова Краљевића Марка,

а до Марка, до мојега ђака;

код мене је књигу научио,

код цара је Марко писар био,

у њега су књиге староставне,

и он знаде на коме је царство.

Ви зовите на Косово Марка,

хоће Марко право казивати,

јер се Марко не боји никога,

разма једног бога истинога".

Отидоше четири чауша,

отидоше ка Прилепу граду,

б´јелу двору Краљевића Марка.

Кад су били пред бјеле дворе,

ударише звекиром на вратa

то зачула Јевросима мајка,

па дозива свога сина Марка:

"Сине Марко, моје чедо драго,

ко удара звекиром на врата?

Баш ка´ да су бабови чауши".

Уста Марко те отвори врата.

Чауши се поклонише Марку:

"Божја т´ помоћ, господару Марко!"

А Марко их омилова руком:

"Добро дошли, моја ђецо драга!

Јесу л´ здраво Србљи витезови,

и честити цареви и краљи?"

Чауши се смерно поклонише:

"Господару, Краљевићу Марко,

све је здраво, али није мирно:

господа се тешко завадила

на Косову Пољу широкоме

код бијеле Самодреже цркве,

и они се отимљу о царство,

међу се се хоће да поморе,

злаћенима да пободу ножи,

а не знаду на коме је царство;

тебе зову на Косово равно

да им кажеш на коме је царство".

Оде Марко у господске дворе,

пак дозива Јевросиму мајку:

"Јевросима, моја мила мајко,

господа се јесу завадила

на Косову Пољу широкоме

код бијеле Самодреже цркве,

и они се отимљу о царство;

међу се се хоће да поморе,

злаћенима да пободу ножи,

а не знаду на коме је царство;

мене зову на Поље Косово

да им кажем на коме је царство".

Кол´ко Марко тежио на правду,

тол´ко моли Јевросима мајка:

"Марко сине, једини у мајке,

не била ти моја рана клета,

немој, сине, говорити криво:

ни по бабу ни по стричевима,

већ по правди бога истинога;

немој, сине, изгубити душе;

боље ти је изгубити главу

него своју огр´јешити душу".

Узе Марко књиге староставне,

па опреми себе и Шарина;

Шарину се на рамена баци,

отидоше у Косово равно.

Кад су били краљеву шатору,

рече тада Вукашине краље:

"Благо мене до бога милога,

ето мене мога сина Марка,

он ће казат на мене је царство:

од оца ће останути сину".

Марко слуша, ништа не говори,

на шатора не окреће главу.

Кад га виђе Угљеша војвода,

тад Угљеша ријеч говорио:

"Благо мене, ето ми синовца,

он ће казат на мене је царство;

кажи, Марко, на мене је царство,

оба ћемо братски царовати".

Шути Марко, ништа не бесједи,

на шатора не окреће главу.

Кад га виђе војевода Гојко,

таде Гојко ријеч говорио:

"Благо мене, ето ми синовца,

он ће казат на мене је царство.

Кад је Марко још нејачак био,

ја сам Марка врло миловао,

у свилена њедра увијао

кано красну од злата јабуку:

куд сам гође на коњу ходио,

све сам Марка са собом водио;

кажи, Марко, на мене је царство,

ти ћеш, Марко, први царовати,

а ја ћу ти бити до кољена".

Шути Марко, ништа не говори,

на шатора не окреће главу,

право оде бијлу шатору,

ка шатору нејака Уроша;

догна Шарца цару до Шатора;

онђе Марко Шарца отсједнуо,

кад га виђе нејаки Урошу,

лако скочи са свил´на душека,

лако скочи, паке проговори:

"Благо мене, ето мога кума,

ето кума, Краљевића Марка,-

он ће казат на коме је царство".

Руке шири, у грла се грле,

у бијело се цјеливају лице,

за јуначко питају се здравље,

па сједоше на свил´на душека.

Тако мало време постојало,

данак прође, тавна ноћца дође.

Кад ујутро јутро освануло

и пред црквом звона ударише,

сва господа дошла на јутрење;

у цркви су службу савршили,

изљегоше из бијеле цркве,

у столове пред цркву сједнули,

шећер ију, а ракију пију;

Марко узе књиге староставне,

књиге гледа, а говори Марко:

"А мој бабо, Вукашине краљу!

мало л´ ти је твоје краљевине?

Мало л´ ти је? Остала ти пуста!

Већ с´ о туђе отимате царство.

А ти, стриче, деспоте Угљеша!

Мало л´ ти је деспотства твојега?

Мало л´ ти је? Остало ти пусто!

Већ с´ о туђе отимате царство.

А ти, стриче, војевода Гојко!

Мало л´ ти је војводства твојега?

Мало л´ ти је ? Остало ти пусто!

Већ с´ о туђе отимате царство.

Видите ли, бог вас не видио!

Књига каже: на Урошу царство!

Од оца је остануло сину,

ђетету је од кољена царство.

Њему царство царе наручио

на самрти, кад је починуо".

Кад то зачу Вукашине краљу,

скочи краљу од земље на ноге,

па потрже злаћена ханџара

да убоде свога сина Марка.

Бјежи Марко испред родитеља,

јер се њему, брате, не пристоји

са својим се бити родитељем.

Бјежи Марко око б´јеле цркве,

око б´јеле цркве Самодреже,

бјежи Марко, а ћера га краљу;

док су трипут коло саставили

око б´јеле Самодреже цркве,

готово га бјеше сустигао,

ал´ из цркве нешто проговара:

"Бјеж´ у цркву, Краљевићу Марко!

Видиш ђе ћеш данас погинути,

погинути од свог родитеља,

а за правду бога истинога".

Црквена се отворише врата,

Марко бјежи у бијелу цркву,

за њиме се врата затворила.

Краљ допаде на црквена врата,

по диреку удари ханџаром,

из дирека крвца покапала.

Тад се краље био покајао,

те је ријеч био говорио:

"Леле мене, до бога једнога,

ђе погубих свога сина Марка!".

Ал´ из цркве нешто проговара:

"А чујеш ли, Вукашине краље,

ти нијеси посјекао Марка,

већ пос´јече бож´јега анђела".

На Марка је врло жао краљу,

те га љуто куне и проклиње:

"Сине Марко, да те бог убије!

Ти немао гроба ни порада!

И да би ти душа не испала

док турскога цара не дворио!"

Краљ га куне, цар га благосиља:

"Куме Марко, бог ти помогао!

Твоје лице св´јетло на дивану,

твоја сабља сјекла на мејдану!

Нада те се не нашло јунака!

Име ти се свуда спомињало

док је сунца и док је мјесеца!"

Што су рекли, тако му се стекло.

Kizo to znas napamet? Ne? Sta se onda kurcis sa "copy-paste"?

Ne. Vidim ti pratiš moje komentare?