Prijava
   

pravda za Uroša

Sve mi je jasno, ali da neko ima potrebu da po vozilima gradskog prevoza, klupama u parku, učionicama, haustorima, zgradama i ostalim objektima lepi slike i piše grafite sa porukom slobode za personu koja je izvršila krivično delo ubistva u pokušaju, tako što je gurala čoveku UPALJENU RAKETU u usta, to ne mogu da razumem i verovatno nikad i neću. Sam po sebi, nameće se logičniji zaključak
đa možda oni traže pravdu u vidu duže zatvorske kazne.

Za čega 10 dina tebra? Mis'im, fin dečko, malo se iznervir'o.

Komentari

Pravda za 3 pandura koji su ubili demonstranta! A to nije 2 meseca suspenzije nego 40 godina zatvora!!!!!!!!!!!! pa ajde da delimo pravdu nad svima.

Ulazis sam sebi u usta! Sam si rekao da pise PRAVDA,znaci da niko ne trazi slobodu.... A jadno je to sto su Beogradske fasade jedini mediji koji je dostupan za trazenje pravde...

немој тако, мистермуне. познато је да су навијачи сила праведничка која је била против милошевића јер су увиђали штетне ефекте његове политике. па онда, познато је да навијачи размотре све геополитичке аспекте пре него што развију транспарент нож, жица, сребреница. познато је да питомци навијачких клубова по београдских средњим школама ломе школски инвентар и пребијају слабашне ортаке у пола ноћи из протеста што је јочић обијао трафике, а постао министар полиције, или зато што је косово противправно прогласило независност.

ол копц ар бастардс.

prvo pogledaj snimak pa onda pisi! gde ti vidis da je on njemu gurao baklju u usta? ne, tako pise u novina i to mora biti tako! drugo, nije raketa nego baklja a razlika je ogrooooomna!(da si jednom u zivotu odgledo tekmu na stadionu znao bi)...
haha ubistvo u pokusaju hahahhahahaha

Aman, ljudi. Ni ne radi se ovde o pandurima, oni su posebna vrsta govana o kojima, da ne bih zaprljao tastaturu, necu ni da pricam. Jednostavno, radi se o vrsti dela (nedela) koje je dragi nam Uros naocigled cele srpske javnosti izveo. Je l' gurao liku raketu u usta? Jeste. Prema tome, o cemu dalje ima da razgovaramo?

треће, и најбитније, он је лепо рекао да није знао да је у питању дрот.
видите, народе, какав је то фини момак.

ол копц ар бастардс.

Mislim da su svi odusevljeni time sto je neko zaista i dobio pravdu u ovoj zemljici...Zato to svuda i pisu. :)))
Realno, stvarno vise doqrcise sa tim Urosem.
I, u potpunosti sam saglasna sa izrekom A.C.A.B., ali to o5 ne opravdava Urosa...
@ Vuk Ajlija: Samo sto se ne upiskih od smeha zbog tvog komentara! :)
Respect! :D
Inace, + za definiciju. :)

prvo, najbitnije - vašem božanstvu žandaru Trajkoviću baklja nije napravil nijednu opekotinu na licu već na ledjima! ali, zašto bi neko to primetio i napisao kad je lakše pljuvati po onome po čemu pljuje većina.

Žandaru ne možeš da povrediš glavu sve dok je svestan i nije vezan.

Drugo, ja bih žandaru dao neki orden zato što je u situaciji u kojoj bi svako drugi ukokao 2-3 najbliža navijača ipak pucao u vazduh.

у ствари, овај слоган је генијалан.
капирам да урош и чита једино ''правду'' од озбиљније литературе. надам се да му у бачванској (или у ком се већ другом пансиону налази) достављају исту сваког јутра.

da da pucao je u vazduh, al možda u diznilendu.. pogledajte snimak majmuni. a ti Alija očigledno imaš komplekse od ranog detinjstva, verovatno si dobijao takve batine po školi da se sada trzaš od pominjanja istih čak i na tv-u.

To je žandar, on sa pedest metara može da sa manje od dve sekunde nišanjenja ubije čoveka. Ako hoće da ubije nekog na metar od sebe pištolj mu nije potreban. 99% ljudi bi u slučaju da neko hoće da ih zapali iskoristilo svoje znanje da tog pošalje dva metra pod zemlju, Mišić je imao sreću da naidje na taj 1% koji je rešio da ga ne ubije, na sudjenju je imao manje sreće, a pandur mu za to nije kriv.

алија спикинг:
ја сам добијао батине само од девојчица. једном ме је пребила чак и воћкица. вероватно се не сећа - било је то на мечу борац млади радник против црвене звезде гњилане, а ја сам досудио пенал који није постојао.

onaj zandar ne bi pogodio ni slona iz vozila u pokretu... hehe batina je iz raja izasla. jos malo pa ces poceti da cenis prave vrednosti alija.

raketa u ustima? jel si to u novinama procitao?pa zar ne mislis da bi ta slika osvanula u svim medijima?trajkovic ima opekotine na ledjima i to je to...( ne kazem da je malo ili ne bitno)pa u tim istim novinama si mogo procitati da su na proslom derbiju bili navijaci hajduka iz splita sa nama na Severu,samo zato sto su videli da smo istkli njihov zaplenjen trasparent...slika ne govori a nistvani novinari to koriste... razmislite sami da mu je stvrno gurnuta baklja u usta???... nebi bio u stanju da laze onako na sudu zar ne???

pa dobro, ako mu je zapalio samo ledja, onda je red da ga puste

ahhahahah bravo gluteus :))). Ja ne verujem da smo tolki debili da samo zato sto neko navija za klub koji i mi, treba da ga podrzimo u svim sranjima koje napravi. Kaze nije mu stavio baklju u usta nego mu je zario ledja hahahaha. Koliko to jadno zvuci. Tuga je koliko vise ne razlikujemo dobro od lose, neke najosnovnije stvari.

a sto se nikada navijaci ne protive kada recimo se neki huligan(citaj navijac) izvuce jer mu je cale bitna faca u mafiji ili vladi(sto mu dodje na isto)i ne ode u zatvor?Mislim zar ne traze pravdu?

Nisi u pravu Mr.Moon!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.PRAVDA ZA UROSA!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,

Vazelin za Urosa! :)
+++