Prijava
   

Pravili ga/je roditelji iz tri puta

Nenadjebivi sarkastični komentar na nečije abnormalno i zakonom kažjnivo filozofiranje, pametovanje ili proseravanje. Spust par ekselans na svaku ozbiljniju priču o Higsovom bozonu, uticaju bakterije helico pylori na pojavu gastroezofagusne refluksne bolesti i najnovijem tomu još nenapisane triologije Dena Brauna ''ZAVERA ILUMINATA SA MESECA''.
Idealno za vašeg ortaka koji propoveda ''Ep o Gilgamešu'' uz pivo, k'o poručeno za vašu drugaricu koja citira Prusta usred priče o nadraživanju kliće na trač kafici.

- Ćao, Makili, šta ima...?
- E, ćao, Uroše, evo ništa...
- Lepo si mi se sredila...Izlaziš?
- Ma kakvi, vraćam se kući...
- Uuu, pa tek je ponoć, jebote! Šta : nisi se lepo provela, a...?
- Hmmm, tako nekako. Zvao me onaj Mirko da izađemo, smorila sam se živa, bre!
- Pa, Mirko je baš pametan lik, xexe...
- I prepametan, ako mene pitaš! Celo veče se proseravao o nekom Tagoretu, otkud ja znam, te Tagoret ovo, te Tagoret ono...Jebote, ja nikada nisam gledala ništa s njim!
- Buahahaha!!! Ma, ovaj, pusti ti Mirka, njega su roditelji pravili iz tri puta, nego, aj' ako hoćeš, možemo kod mene na, ovaj, gajbu. Imam čitavu gomilu filmova sa tim likom što si rekla a ima i nekog piva u šteku...
- Ok al' da se jebemo prvo...
- Ae...

Komentari

Lepo, lepo, a pametni da ispaštaju :))))
Fina slika inače +++

Ma muka mi je više od ti' kvazi-intelektualaca - Zemlja je isuviše mala za sve nji'! :)))

Nije mi ostavio komentar. :( Here we go again. :)
Ko bi drugi o proseravanju nego (neki) profesor. :D
Ju, ja te ne pratim, mora to da se ispravi. Pratnja, detscxko. ^_^

Ali daj helicobacter pylori a little credit. Dva lika su pre svega pet godina utvrdila da ona izaziva većinu infekcija želuca i pojavu čira, a ne stres, kako se ranije mislilo. Pa su verovali da pošto je stres glavni uzročnik, da se zato stalno vraća bolest. E, ova dva lika otišla kod starih čika doktora i pokazali im svoje tvrdnje i dokaze, ovi im naravno nisu verovali, i onda je jedan od njih ubrizgao sebi bakteriju i zarazio se, po cenu da pati od gastritisa ceo život. Pošto se trajno(!) izlečio antibioticima koje su njih dvojica dizajnirali, onda su se tek setili da im daju Nobelovu nagradu. x)

Znao sam da će neko umeti da ceni moje napabirčeno znanje iz medicine ( ćale ume da se prokenja kad malko više popije )!!!
Nisam znao za ovu priču - interesantan epilog, doduše. Takav je, očigledno, put svih velikih ljudi iz oblasti nauke - žrtva samog sebe na oltaru iste :)))

Veeeliki pozdrav, miss smo. Hvala i viđamo se :)))

miss smo

Uuuuu, ovo je kulje od Smorka. Me like it. Viđamo se! :* ^_^

Добра дефчек Професоре :) +

Ja bi ovu na naslovnu, Leno. Toliko verujem u nju.

nego, aj' ako hoćeš, možemo kod mene na, ovaj, gajbu. Imam čitavu gomilu filmova sa tim likom što si rekla a ima i nekog piva u šteku...
- Ok al' da se jebemo prvo...
- Ae...

Каква победа! +++

Istinita priča, sejo. Istinita...

Ne diraj helico, ciax :))