Prijava
   

Pravilo x menstruacija

Popularan izraz među ženskim svetom, u kome parametar iks uzima vrednost iz skupa prirodnih brojeva (h=1,2,3...), a koji govori o stepenu droljastosti individue.

Menstrualni sistem nedavanja je nastao iz potrebe nekih žena da svojim genitalijama dignu cenu u vreme kada je potražnja za njima najveća. Ovaj period počinje one sekunde kada dvoje ljudi razmeni sadržaj usne duplje i traje sve dok se ne ispoštuje postavljeno pravilo, ili potraživač shvati da je cena isuviše velika. Ima onih koje se hvale svojom samokontrolom i ističu svoju sposobnost da muškarca drže na ivici pucanja mošnica. U narodu su popularne pod imenom "Crne udovice". Druge pak uživaju u seksualnim blagodetima inicijalizujući vrednost parametra iks na nulu, a u svakodnevnom govoru ih možete čuti prepoznati po nazivu "radodajke".

Ako u nekom slučaju čak budete upoznati sa vrednošću iksa, te prevedete to u mesece, možete se prevariti. Ovaj izraz je smišljen tačno tako da podzemne vode, kosmička pravda i uticaj staklene bašte na redovnost mensturalnog ciklusa stupe u korelaciju sa vašim seksualnim životom. U tom slučaju, ni najprezicniji metrički sistem ne pomaže.

On: Je li, ovaj... Je l' ti mene nameravaš da siluješ u neko skorije vreme, ili šta?
Ona: U neko skorije vreme ne. Pravilo četiri menstruacije.
On: E pa znaš šta, ja imam pravilo šest drkanja, a ono će da istekne koliko večeras. Ako se ložiš na krv i te stvari mogu da te ugrizem, seciram, šta god da te pali, nije frka nikakva.

Komentari

mešalina si ti normalna, 4 menstruacije? u kom univerzumu lololol +

Ма видиш бре да девојка није нормална, шта ја имам с њом?

ne znam ja, ja sve primere smatra autobiografskim dok se ne dokaže suprotno, a stvarno, ova prsla s mozgom pa 4 mece ni krkobabić ne bi dočekao lololol

mnogo dobro napisano

Hahaha...u moje vreme bilo je i 10 menstruacija....nismo mi tako lako davale, valjalo se pomučiti.

ae, ne no iljadu :)

Šta je paninaro, nešto se buniš???

daleko bilo, ja bundžija nijesam. samo, nešto mi to deset djeluje mnogo, s obzirom da smo ja i ti tu neđe sa godinama :)

Ja 52 godine, pa ti vidi jesam li u pravu.

e pa može bit onda, izvinjajem se. ja sam 41 :)

Hahaha, e dete, dete...

Лол, маторци :P

messalina, pliz, samo ispravi onaj skup cijelih brojeva. ispravno je prirodnih, prašćaj, bode mi oči

Mala, oćeš jednu vaspitno popravnu, a??? Kome ti matorci, još se mi nedamo. :)))

Хвала панинаро :)

u moje vreme bilo je i 10 menstruacija

još se mi nedamo

Да, то ми је јасно :)

Nije lepo izbaciti moje reči iz konteksta. :)))

Е па знаш шта, ја имам правило шест дркања

lololol
Sjajna defka +++