Prijava
   

Praznik fudbala

Crveno slovo u kalendaru svakog ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu. To je dan koji će provesti sa svojim sinom na stadionu svog omiljenog kluba bodreći jedanaest požrtvovanih momaka dok ostavljaju srce na terenu ili pak ispred malog ekrana, uz hladno pivo, sa grupom odabranih prijatelja. Zaista poseban dan u životu svakog poštovaoca ove plemenite veštine.

Elem, da bi jedna fudbalska utakmica ponela epitet "praznika fudbala" ipak mora da ispuni nekoliko kriterijuma. U svetu su to mečevi Lige šampiona, Lige Evrope, Kopa libertadoresa ali i veliki derbiji nacionalnih šampionata kao što su El Klasiko, Derbi dela kapitale, pa čak i naš Večiti derbi. To su svi oni mečevi koji su u stvari više od igre, a ipak nešto manje od života i na kojima se očekuje mnoštvo atraktivnih poteza kao što su makazice, škorpion i drugi. U Srbiji su to one retke partije koje prođu bez nereda i krvi.

- Poraz u mojoj veri ne postoji. Osvojiću neosvojivo i pokoriću nepokoreno jer ko sam ja. Nikada neću ustuknuti pred slabošću, nikada se neću predati i potući ću protivnike. Niko me neće zaustaviti do cilja, istorija će zapisati moje ime, niko me neće osporiti, niko me neće definisati i niko mi neće reći ko sam, šta sam i šta mogu i niko mi neće oduzeti slavu jer ko sam ja. Ja sam šampion! Dobro došli na Olimpijski stadion u Kijevu, u Ukrajni. Moje ime je Aleksandar Stojanović i ja ću prenositi detelje sa ovog meča, ovog fudbalskog praznika, između Španije i Italije.

Komentari

Praznik fudbala

Црвено слово у календару сваког љубитеља најважније споредне ствари на свету. То је дан који ће провести са својим сином на стадиону свог омиљеног клуба бодрећи једанаест пожртвованих момака док остављају срце на терену или пак испред малог екрана, уз хладно пиво, са групом одабраних пријатеља. Заиста посебан дан у животу сваког поштоваоца ове племените вештине.

ово је живот. још велика подршка + ерекција

најважније споредне ствари на свету

са својим сином на стадиону

бодрећи једанаест пожртвованих момака

поштоваоца ове племените вештине

-

Plus samo zato što si iskopao da ovo nije definisano, ali realizacija je nezanimljiva. Ne bih ovako grubo kao Panćera da izdvojim šta sve ne valja, ali nije daleko od suštine.

Skrati malo, daj vrcavosti, nije uvek neophodno raspisati se.

Не разумем шта си хтео са овим? Да нам ставиш до знања да знаш да цитираш текст?

Pomislih brat cxegee, kad ono đoneemeer. Lepo. +

Skrati malo

Što se toga tiče, da stoji samo prvi primer, po meni, bilo bi odlično.

Plus samo zato što si iskopao da ovo nije definisano, ali realizacija je nezanimljiva.

Израз и идеју за писање ми је дао брат јебач_пресретач и овом приликом му се захваљујем на томе, а са овим стилом писања сам хтео мало да исхејтујем Ацу информацију тако да је морало мало да се патетише.

@kashof - I ja mislio da sam ja lolo

Kad se setim kako je Coa zaludeo sa tim "...jer ko sam ja!", nevera :)

Džonimire, jesi Šumadinac kad pišeš o Lokomotivi i Šumadiji Ar ili ...?

+

Što se toga tiče, da stoji samo prvi primer, po meni, bilo bi odlično.

Ај да те послушам. :)

Вучем корене ал' нисам чру Шумадинац. :)

Džonimir
Не разумем шта си хтео са овим? Да нам ставиш до знања да знаш да цитираш текст?

НЕ. Чуди да ниси укапирао, ало ево; не могу да повежем неке ствари, какав нечији ментални склоп треба да буде да би ствари биле описане на тај начин и да се толико просечним стварима прида толика важност?
најважније споредне ствари на свету - у јеботе, стоп генерализацији, немој да ме сврставаш у ову групу. Немој ме ни цимати да је фудбал изузетне вредности, или је у твојој глави његова вреднос' сразмерна платама просечних играча ? ? ? ( који су убр. прецењени и прелаћени).
фудбал - племенита вешитна? :О јеботе! хоћу да тренирам фудбал, духовно се уздигнем на ранг монаха, почнем да левитирам а затим полетим док племенито расипам доброту у виду кинте обасипајући сиротињу - како бих се саморекламирао? ? ?
ћале и син на стадиону? :О браво тата волим те
бодрење играча, сад замишљам то бодрење: ''ТОЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕЕ, ТОЛЕ ЛО-ПО-ВЕ!''

Не, бураз. Ти ниси укапирао неке ствари. Фудбал ми није приоритетна ствар у животу. Ретко играм, а још ређе гледам и не знам одакле ти та идеја да сам залуђен фудбалом. Агилном сам образложио због чека сам писао овако и верујем да ме је разумео али није ми јасно како си успео да се осетиш прозваним. Је л' сам написао да Панћера иде на стадион? Ако ти смета генерализација онда си се сјебао што си приступио овом сајту.

ћале и син на стадиону? :О браво тата волим те
бодрење играча, сад замишљам то бодрење: ''ТОЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕЕ, ТОЛЕ ЛО-ПО-ВЕ!''

Фудбал се не игра само у Србији. Замисли то. Чуо сам да негде у свету чак и породично иду на стадион. Будале.

Фудбал се не игра само у Србији. Замисли то. Чуо сам да негде у свету чак и породично иду на стадион. Будале.

То! што ово ниси ставио у дефку, толико мења ствари.

Фудбал ми није приоритетна ствар у животу

Онда само нагађаш, још већи минус.

Фала, бураз. Позз

E moj Džonimire, ja sam skupljao pluseve na glupostima koje su ponekad obrnule krug, ali makar nisam zamaro ljude sa više od dve rečenice.

Јебеш га. Кад већ серем нек серем квалитетно. :)

Čitam komentare

da stoji samo prvi primer, po meni, bilo bi odlično.

Skrolujem nazad i nakon 20.4 sekunde skontam da si brisao nešto :)
+

Jebiga Džonimire, kad pišeš na veliko a ne napraviš od toga blog prosipajući sto puta prežvakane fore koristeći se vokabularom od par stotina reči koje se vrte u 70 posto odabranih ne možeš očekivati više. :)
Ako kurac nazoveš kurcem, a ne močugom, i to bez pozlate, gowno defka jbg.

Ko me jebe kad sam slep kod očiju i ne čitam Tarzaniju :(