Prijava
   

Preboleti

Kad se bol pretvori u bolno sećanje.

Komentari

Joj kako ce me mrzeti ljudi sto "hejtujem". Kad nesto prebolis to znaci da te vise ne boli pri pomisli na to. Barem tako ja to shvatam. Mislim, nije kao da dok nesto ne prebolis pod obavezno se nalivas 24h votkom, jedes sladoled od mente i cokolade i razvlacis se po podu od tuge. I kao ondak kad uspes da ustanes i odes na posao ti si preboleo iako jos boli. Mislim, smutila sam ga kao kajganu, ali valjda je koliko-toliko jasno.

Mislim, nije kao da dok nesto ne prebolis pod obavezno se nalivas 24h votkom, jedes sladoled od mente i cokolade i razvlacis se po podu od tuge.

Naravno da nije. Ne treba zaboraviti sečenje žiletom, prebacivanje svog bitisanja u najtamniji ugao sobe, pušenje tri paklice cigareta dnevno i zombificirano bauljanje i geganje po kući.

Sekla se nisam, a ni ne pusim.

Nešto baš ne verujem da ne pušiš.
.
.
.
.
.
.
Cigarete... ;-)

Pufnice, imala sam u vidu seriju besmislenih ljubopitljivih pitanja koje sam uredno saslušala uz veliki napor da mi faca ne izgovori šta mislim.
Narod je bolesno radoznao.
Bilo je potrebno, shodno ljubopitljicima, da se zavijem u crno nakon....(ne želim da napišem).
E, pošto ja to nisam uradila, smatralo se da ne žalim. A pošto "ne žalim" ili sam "prebolela" red je da me podsete na gubitak pitanjem koje vređa dušu i pamet.

Tvoj stav je OK, da se razmemo.
;))

Shvatila, Majo, izvinjavam se, shvatila sam poentu. U pravu si.

Slatka moja, sve je OK
;))))