Prijava
   

Prekidač za svetlo

Između svetla i mraka, deli vas samo jedan klik. Još ako ste klinac, nesumnjivo je da ćete pokušati da napravite nešto što niko do sada pre vas nije uspeo a mnogi su pokušavali - jedinstveni balans svetlosti i tame jednostavnim klikom na dugme prekidača za svetlo. Pokušaj traženja one fantomske G tačke kod svakog prekidača, zlatnu sredinu koja deli dobro od zlog je u nekom našem klinačkom tripu - portal u neku novu zonu bez dimenzija u kojoj žive stvarni zmajevi, vitezovi u zlatnim oklopima na đogatima i vrancima, čarobnjaci sa sedom bradom dugom preko dva metra, gde se u školama na planini Crni Vrh uče mađije i umetnost pravljena svakakvih napitaka, kuju najbolji mačevi i mesto gde žive najlepše princeze.
Ali na kraju, onaj famozni-usrani-jebeno iritirajući KLIK ti uvek sruši sve snove. Namerno to stavili tako pizda im materina, misliš u sebi. E neš kolega, uporan sam ja dečko!
Tužna istina, veliko razočarenje i na kraju, tuga u srcu je samo saznanje da ćete na kraju dobiti prekor roditelja ili čak ćaletov šamar zbog sjebavanja treće sijalice za nedelju dana.

Ali, žar za otkrovenjem ne jenjava. Bar dok ne napuniš jedanaestu godinu. A od tada, sve ređe i ređe ćeš pokušavati da otvaraš ovaj magični portal sve dok jednog dana ne uhvatiš sopstvenog klinca kako pažljivo drnda onaj plastični šteker na zidu. Legenda se nastavlja...

Komentari

признај да те било стра' да спаваш са угашеним светлом!

Nije brate, oduvek sam voleo mrak, imo sam trip da ako ja njih ne vidim, ne vide sanđame ni mene heheh.

Za sve su krive babine priče o kojim baš govorim danas. +

а ако си покривен скроз не могу да те изједу у кревету лололо

u slengu, šalter +

U kurac, ja mislio da je ovo Smorka napisala. Zaličilo mi na nju. +

Vidi ga pašoni kako je litereran
+

Vidi ga pašoni kako je litereran

ma da, u rangu sam s Tolkinom :)