Prijava
   

Preobražaj ružnog pačeta u belog labuda

Transformacija svake štreberke ili fine mamine i tatine devojčice u nafuranu malu.

Česta pojava kod devojaka koje su u srednjoj školi i u svojoj okolini uvek bile na margini, a onda im se desi trenutak kada shvate da i one među nogama imaju ono što svaki muškarac traži i da ako izgledaju dobro, mogu da imaju svakog. Takođe je ovo pojava i kod onih devojaka kojima roditelji zabranjuju bilo šta do 18 godine, a onda postanu kao puštene s lanca.

Odjednom naočare (ako ih nose) menjaju kontaktnim sočivima (često i u boji), počinju da drže dijete, idu u teretanu i na fitnes, prestaju da nose široku i počinju da nose usku garderobu (uske haljinice, farmerice, majice, kratke suknjice...). A naravno "otkrivaju" depilaciju i šminku. Neizbežna i je promena razmišljanja što se najbolje vidi po statusima na Fejsbuku, Promena razmišljanja neretko dovodi i do promene načina pisanja statusa, a primetna je u istim i glasovna promena poznatija kao debilizacija (W, CH, CX, SH, SX, TJ...). Odjednom devojka iz kraja postaje looda swatka mawa. Divna mamina i tatina devojčica postaje sve ono što je do juče mrzela. Vrlo brzo nalazi dečka i to uglavnom nekog 2-3 godine starijeg tatinog sina koji nikad nije ili jedva da je osetio mrs, ali koji je, za malo krljanja jezikom i vatanja za dupe i sise, spreman da vozeći svoju novu malu potroši i ceo rezervoar očevih kola ili kola koja je dobio na poklon za 18. rođendan. Naravno novopečena slatka mala sada koristi svaku priliku da preko statusa (koje postavlja na svakih 5 minuta) i slika na Fejsu pokaže kako je srećna i kako joj sad svi zavide i mrze je.

ružno pače (15 godina): "Uh, kako me nerviraju ove nafurane likuse!"
ružno pače (16 godina): "Nikad ne bih ostavila drustvo zbog nekog decka."
ružno pače (17 godina): "Strasno je kad drugarica nece da ti javi kad prodje s deckom. :("
_____________________________________________________________________
beli labud (18 godina):
(Sat 20:30): "Sxta was briga koja kola wozi moj decxko? Wozi BWM a wi mozxete samo da ga mrzite."
(Sat 20:35): "(looda swatka mawa - ime i prezime) je sa decxkom. :) :"
(Sat 20:38): "Mnogo wolim swog decxka. :
"
(Sat 20:42): "Do jucxe drugarice a danas te mrze jer imasx decxka."
(Sat 21:15 via mobile): "Dusxmani ljubim was u cxelo kad obraza nemate. mwa :* :)"

Komentari

Sve osim + i * je suvišno.

Sve osim + i je suvišno.

Čini mi se da se + ne pominje u definiciji. se pominje tri puta, ali da stoji sama, ne verujem da bi imalo smisla. Znači, cela definicija je suvišna.
Elem, pokušavamo da pokažemo kako ove osobe nisu vredne pomena, a pišemo o njima. One su zadovoljne kad su tema jer je i negativna reklama - reklama!

Skroz O'tkačen

Лако је рећи да не би требало примећивати овакве особе, међутим, то је у стварности тешко. Једно је кад видиш неку клинку која од своје 15. године изиграва "врх рибу", а друго је кад видиш како се до јуче смерно девојче претвара у неподношљиву кучку. А ово :* служи да се означи пољубац.

Debilizacija...glasovna promena... b r a v o !

А ово :*
служи да се означи пољубац.

A, to li je?!

Skroz O'tkačen

A, to li je?!

Хехехе! Ни ја дуго нисам разумео шта то значи.

Хехехе! Ни ја дуго нисам разумео шта то значи.

Je l' ti to ozbiljno?

Malo prežvakana tema, al' aj za trud može plus

Skroz O'tkačen
Je l' ti to ozbiljno?

Најозбиљније. Ја још увек не знам шта одређени смајлији значе. Нпр. овај: ^_^.

Taj ti je neki srećni čikica, ima i ova varijacija.
=^.^=

Taj je valjda srećni kit.

Nije loše. Ali zašto je akcenat na ženskom polu?
Toga takođe ima i u svetu 'muškarčina'!

Чекај, полако. Има и за мушкарце. Још у глави креирам пут од тоталног комплексаша до утрипованог спонзора, бизнисмена и алфа-мужјака. Мада је оваквим трансформацијама су склоне више жене него мушкарци.