Prijava
   

Previše su nam slični MHC molekuli

Najprefinjeniji, i ujedno biološki najprihvatljiviji razlog za odjeb. MHC molekuli su vam oni što zajebavaju kada vam treba transplantacija, pa ne možete sebi da nakačite bilo čiju jetru ili parče mozga. A, da, parčići mozga još ne mogu da se prišivaju. Biće. Elem, zato se kao potencijalni donori prvo proveravaju vaši dragi bliži rođaci tipa Gramzi-Baginsa koji vole da banu nedeljom popodne nenajavljeni, jer oni imaju najsličnije MHC molekule vama. A kako nam je koliko-toliko urođeno da za patnera sa kojim ćemo praviti nove šok trupe tražimo nekog ko ima genetski da ponudi što više drugačijih stvari nego mi, neki naučnici smatraju da je to glavni razlog zašto između nekog finog čkodea i devojke nema varnica, ali zato ima između nje i nekog debila. Nema to nikakve veze sa tim što se tako fin pretvoriš u najbolju drugaricu i aseksualno biće za tu ribu, ne, ništa ti nisi kriv što si smotan, sve je to zbog biodiverzitetskog imperativa.

-Lois, šta misliš ti o meni, možda bismo mogli da izađemo jednom... Nekad... Ikad?
-Eh, Klark, ti znaš da ja tebe volim, ali nismo mi jedno za drugo... Ovaj... Previše smo slični, mislim da sigurno imamo previše sličnih MHC molekula, ti si mi kao brat!
-Sličnih MHC molekula, pa ja sam sa druge planete, jebem mu mater!

Komentari

Iju Smorka, što si školuvana
+++

Nikad dovoljno odjeb-rečenica. :D Lično mislim da to ima donekle veze, ali da je mnogo bitniji personeliti. lolololo Ako su ši-cui uspeli od četrnaest preostalih da se vrate sa liste ugroženih... Raznolikost je kul ako postoji mogućnost za to (Lanister disapruvs). :)

Lois se pali na Lutora nego ćene da prizna. Liči joj na Bobana Rajovića, a Boban je njen omiljeni pevač :)
+

Pa. realno, ko se ne loži na Lutora? :)

Što reče onaj čovek, od ove defke može da se napravi android aplikacija :)
+

Ahahahahaha, ako bi napravili tako nešto, kontam da bi informacije potajno slali onim masonima iz senke i lizardima u čovečjem telu, da ako im zafali neki organ mogu da kindapuju nekog citizena za koga utvrde da se najviše poklapa sa njihovim MHC-ima. :)

Eeee, da sam juče umrla nikada ne bih ovo saznala. Hvala Cvetiću, sada su mi neke stvari jasnije :-*

Eeee, da sam juče umrla nikada ne bih ovo saznala.

Pu, pu, pu, pu, leptiriću, daleko bilo! I za umiranje i za nesaznavanje novih stvari.

"све је то због биодиверзитетског императива"... :) +++ супер

Naravno, zato podržavam maksimalno seks sa ejlijen stvorovima ako je razmena materijala moguća (a i ako nije, jebiga). :)

Inače, zarad biodiverzitetskog imperativa, možda bi valjalo da uvezemo neke Japance.... :D

Sve super, i telo defke i primer, ali je poslednja rečenica primera razvalila +

da se zemsko ovoliko lozi na superheroje, e to nisam jos vido :)
+

Hvala, Gonz, pa, Mile, to je sve deo.... Popularne kulture. :) Kontaš-popularna kultura, na popularnoj defki? Ha, ha, ha..... Ha? I'll stop talking now.

Знао сам да није проблем у мени! лололо

Mož' biti da je tvoj problem u njoj. lololo

E fala ti ko sestri, bas mi je trebalo ovako nesto u zivotu... da mogu da ispadnem i pametna pored toga sto glumim da sam neosvojiva.
++

Ова је одлична и све што сам до сад ишчитала, настављам :)

учим јебену имунологију и читајући омиљене натрчим на ову о мејџр хистокомпатибилити комплексу :зона сумрака глазба: а кад сам је омиљеновао нијесам имао појма о чему се ради.

Dobro je dok se ne pojave MANS molekuli.

E, imunologija jedan od najzanimljivijih predmeta, realno, sad sam već dosta i zaboravila. Ako imaš vremena, preporučujem sporije izučavanje. I sama nauka kao nauka puno obećava. Npr. anti TNF alfa antitela kidaju kao rešenje za reumatoidni artritis, ali jebiga, mnogo je skuplje od recimo ibuprofena, pa se daju uz naknadu samo onima gde baš, baš, baš ništa, baš ni malo ne pomaže.

Ako imaš vremena, preporučujem sporije izučavanje.

нема се времена, а ни прилике за тако нешто. ти си с фармације, ја са стоматологије, мени требају основе, имам кудикамо битније ствари да изучавам :)

Potvrđujem. Imunologija je divna, pretvori je u hobi :P

Imunologija je divna, pretvori je u hobi :P

радије бирам офталмологију :) око је савршенство природе.

Meh, previše.... Sprecifično za mene. :)