Prijava
   

Prevrtanje očima

Tradicionalni hobi svake devojke. Univerzalni odgovor na nemaštovitost i nezainteresovanost muškarca.

Iako rudimentarna, tehnika se pokazala kao efikasna i praktičnija od prostog podizanja obrve, podizanja glasa i ponekog šamara. Tehnike izvođenja se usavršavaju vekovima, variraju od punog kruga do blago nakrivljene trepavice, ali u odnosu na položaj glave muškarca razlikuju se dve osnovne:

1. Pun frontalni napad beonjačom i pikiranje na prljavu dušu izabranika - u velikom procentu se primenjuje oko značajnih, a zaboravljenih datuma i blamova pred rodbinom i kolegama.
2. Tetoviranje temena - gora varijanta u kojoj on okreće leđa problemu, dok ona pogledom urezuje stočni žig. Poznata i kao muški danak neiskustvu, neminovno vodi susretu sa prvom varijantom, a preporučuje se samo taf tipovima i nehajnim ponavljačima.

Najčešća muška reakcija na prevrtanje očima je demonstrativno negiranje skrivljene radnje i prigodna "zar ja?" gestikulacija, praćena spoznajom sopstvene gluposti i traženja oproštaja u "mico-maco" stilu. Praktikovanje ove veštine počinje sa prvim zaljubljivanjem i spoznajom da svaki muškarac u treptaju oka može da se pretvori u majmuna.

Komentari

Hvala na podrsci!
Sad vidim da sam totalni diamond in the rough :)