Prijava
   

Privatne radne akcije

Nekako, baš u doba kad se na jednoj privatnoj televiziji pojavila emisija „Radna akcija by ceresit“ druga privatna televizija je, nekako podlo i pičkarski, počela da emituje američki „ Extreme home makeover“. Ipak, ovo je jedan od retkih pičkarskih poteza koje u potpunosti podržavam jer razgolićuje teško fušarenje i zamazivanje očiju gladne sirotinje mrvicama.

Američki „Extreme home makeover“ izgleda optrilike ovako:

-Na poslovima učestvovalo 150 radnika i 200 komšija što su 'teli da se slikaju.
Srušili smo Vam kuću i iz temelja sagradili poludvorac sa đakuzijem i kaminom. Deca u dvorištu imaju vodeni tematski park, kao i košarkaško igralište, svako svoju tematski doteranu sobu, a najstarija ćerka dobija stipendiju za studiranje na „Colombia tech-u“
-Takođe, korporacija „ABB“, svesna da održavanje ovakve kuće košta, dodeljuje ček od „100 000“$
Zbog silnih:“Oh, my God, oh my God!!“ morate da stišate na najtanje da komšije ne pomisle da gledate porniće.
Zaključak:
Prosečan američki prenagojeni luzer koji otpada ispred tv-a, može da nastavi da sanjari američki san, očekujući veliki preokret i da će jednog dana televizijska dobra vila da dođe i reši mu sve probleme u životu.

„Radna akcija ceresit“:
-Pa Vi živite u blatnenoj šupi od 22 kvadrata građenoj u doba Knez Mihaila?
Nemojte ništa da se brinete!
I na kraju:
- Evo, doveli smo Vam Miću majstora i četvoricu radnika, i to je i dalje ta ista kuća od 22 kv., ali smo je sad okrečili, izlepili stiropor, promenili rapored nameštaja i namestili luster mesto gole sijalice...Šta 'oćete više?
Vrednost radova je reda veličine jedne sekunde reklame na našoj telki u prime time-u.
Zaključak:
Srpske domaćice, ukoliko budu spremne da cmizdre pred kamerama mogu da sanjare da će nekad doći neko da izlepi stiropor i luster i okreči kuću.

Naravoučenije:
Ako nisi spreman da nešto radiš muški i od srca bolje ga zajebi nego da srbendišeš, fušariš i džabe se vataš u oro.

Komentari

Свака част на запажању!
Плус!
И мени иду на тестисе мајстори и Маргарита са фокса, што зајебавају сиротињу.

ja dadoh plus, odlicna definicija, ali ne mozes uporedjivati zemlju treceg sveta sa Amerikom! Ne ide...

Do pre dvadesetak godina smo bili smatrani "zemljom u razvoju" nikako "trećim svetom", kako li je danas đavo će ga znati... osim toga, odgovor na to što ti kažeš već leži u poslednjoj rečenici

Osim toga, malo tog što piše ovde je preterivanje, uglavnom je zbir utisaka...prošle nedelje su zaista renovirali "kuću" od 22kv., a to je otprilike veličina dnevne sobe u prosečnoj srpskoj kući...mene bi bilo sramota da tako šta emitujem javno, pa još da vidi neki Amer i posle s pravom da priča kako smo ovde svi divljaci što žive u blatnenim šupama i jedu ljudsko meso :)

+čina! isto sam primetila i mnogo sam se tada iznervirala..a sad imaš paklena kuhinja-gordon remsy kitchen nightmares, takođe..uuhhh!mnogo me iritiraju..

++
A Tamara se baš trudila de detaljima oplemeni prostor, i ti sad ovako...cccc

Mića majstor i grupa veselih Bosanaca