Prijava
   

Pro

Stariji lik koji 23 sata dnevno provodi pred kompom i pritom je veoma dobar u igrici koju igra, idol je klincima koji vise u istoj igraonici dok je ljudima koji nisu upućeni u svet kompjutera, potpuni debil.

Brateee, kako onaj lik sabija kanter, stvarno je pro, znači nisi svestan, samo lete hedovi na sve strane.
Jebote, dal misliš da to mene zanima, šta ti to Pro uopšte znači, ako provodi tolko vremena u onoj rupi, mora da je prosto retardirana osoba.

Komentari

Nikad taj neće jebati

Cepam CS Bog sami zna koliko sati dnevno! I jebem redovno! + za definiciju! Play hard, go pro i te fore :D

dlan se ne racuna u jebanje.

Kakav papak... Ne mozes reci da je neko debil... mogao si da iskoristis rec "frik" ili bilo sta drugo ali minus ko kuca... bukvalno napljuva ti dobro, sve to sto neko radi (ubija vreme i dosadu), dok ti i dalje pises definicije na Vukajliji? Zar to nije slicno ili pak isto? Zemljo Srbijo na .i. te nabijem.

Pa bre ja nisam ni reko da je debil, nego da je to misljenje vecine ljudi koji ne igraju igrice, a pravo da ti kazem ja sam ti pola pola, umem dosta vremena da provedem u igraonici i dobar sam u igrici koju igram, a opet nisam "nolajfer", sve moje definicije su otprilike ono sto ja imam u mom okruzenju i plusevi kazu da i ostali isto misle, caos.

CITAT
-просто ретардирана особа.

citat
-просто ретардирана особа.