Prijava
   

Profesor Matematike

Profesor Matematike je najcesce sjedi starac neobicne boje glasa.Prije 10 godina je trebao biti u penziji ali je ostao zato sto ga djaci ,,vole,,.Njegova izreka je:Bog zna za 5, Ja znam za 4 a ucenici znaju za 3(svi ucenici placu od srece kada dobiju 2, 3 je za njih nepoznat pojam)

Profesor: Odlicno si to naucio Marko stvarno se vidi da si ti bistar momak i da se trudis(Marku je drago,misli da ce dobiti 2) ali Marko nesto ti meni to sporo radis evo tebi 1, bice bolje drugi put.

Komentari

zavisi...ima i' razni

pa da ali uglavnom nijedan nije dobar s' glavom

joj kako me ovo podseca na mog starog nastavnika iz osnovne... sa sve glasom :D

mozda ste gledali onaj crtani film sa onim mackom koji stalno govori: misovi pisovi, e takav je glas kod mog profesora

To sto ti ne znas matematiku,ili neces da naucis,ne znaci da su profesori ludi.Naravno da imam svakakvih ali to nije i ne moze biti vecina.To su ljudi nadprosecno inteligentni(sto vecina nas nije) i nama niko ne daje za pravo da ih nazivamo budalama.

Slazem se sa tobom studente ali dali je normalno da ucenik dobije jedan zato sto je uradio 5 zadataka kako treba ali je prvo napisao imenilac ili nazivnik pa tek onda razlomacku crtu

Previše je subjektivna defka. Npr., moj profa je car.
I naravno, ne učiš za ocenu, već da bi nešto znao. Možda će ti dati 1, ali ako znaš za 5, to i nije tako strašno, jer te motiviše. Dok bi suprotna situacija bila manje plodonosna...

Pa naravno da nije, ali ne treba generalizovati.Npr. moj profesro matematike na faksu je tuzio Venea Bogoslava(mislim da svi znamo ko je on) jer ne radi zadatke kako treba, i takodje neki su mu prisivali svakakve epitete,ali se na kraju ispostavilo da je on najzasluzniji sto mi(mislim na svoje kolege) danas imamo jedan zavidan nivo znanja mateamtike.

Hahahahaha... Ovo je Ilija, iz Zemunske.... xDD Ovo 'Bog zna za 5, ja za 4..' itd, to su original njegove reči.... ;)
Samo još fali opis zlokobnog pogleda i smeška kad kaže "Jedin'ca!".... Divan čovek...xD