Prijava
   

Promena lokacije

Šarmantna, galantna, džentlmenska i, iznad svega, nedvosmislena muška terminologija za eksploataciju pičke. Eufemizam, floskula, fraza, krstite to čime god hoćete, od strane ljudskog primerka sa prostatom slatkorečivim glasom izgovorena u odsudnom trenutku razgovora sa tu prisutnim ženskim čeljadetom, koja sobom najčešće označava svršetak najziljavije faze upoznavanja/udvaranja (oratorske) ali i eventualni početak one najinteresantnije (oralne), koja pod svojom krajnjom svrhom, pak, obično implicira penetraciju, snošaj i onaj bukvalni svršetak, ako me razumete, a hoćete sigurno jer ste vi pametna deca.

U čitavoj priči, elem, jedini realno zajeban trenutak je onaj u kojem u očima rebra od prekoputa (ili, pak, u njegovom zadahu) treba ustanoviti dovoljno prisustvo C2H5OH, da ne kažem, alkohola, da bi se i zaista stvorili uslovi za promenu lokacije, a ne mošnica dislokacije. Ali, vi ste pametna deca.

Srdačan.

- Hej, mala, čekaj, polako, to ti je već četvrti koktel, hehe...Zar ne misliš, ovaj, da je vreme da malo, ovaj, promenimo lokaciju, hehe?
- E, može, može, dobro si se setio, frajeru, posle ovoliko koktela bi mi baš dobro sela jedna gurmanska u "Daff"-u, sa ekstra lukom! Tebi?
- Ne, ovaj, izvini, moram da idem...

...

- I, sine? Kako je bilo u gradu?
- Ma, super, kevo! Uradila sam kako si mi savetovala i stvarno funkcioniše - pila sam maltene celo veče i na kraju nisam morala ničim da platim. Moram da ispričam drugaricama sutra, e, oduševiće se!
- Eh, da je meni neko imao da kaže to što sam ja tebi rekla, ćero, ne bi se ti ni rodila...

Komentari

Konacno defka koju si napisao a da je skapiram iz prve he :)

heheheheh, dobra.

Моја маленкост је почашћења читањем овог писанија!

Eh, eh, Jožo, pa nisam ja valjda tako mističan, majkumu?:)

uterao sam te u popularne... kad postaneš mod seti me se :*

Imam te u vidu za jedan veoma odgovoran položaj na sajtu, Gugi...nadam se da će odgovarati;)

Jebote gurmanska u Duff-u je do jaja, mada opanak je opanak
+

Vi'š, nikad ga nisam probao...Šta ima unutra?

Ахахахах, кева је кева, савет злата вредан..+++