Prijava
   

Prosečan Srbin

Dakle, da rezimiramo. Prosečan Srbin postoji samo u statistici, a statistika je jedna velika kurva. Ima nas ovak'ih i onak'ih, al' prosečnih nikako. Jedni krpe za koru hleba, drugi jedu parmezan i kavijar, al' u proseku svako jede burek i pije jogurt sa xx posto mlečne masti.

Ima patriJota, ima i LDP dukatlija, seljaka i seljačina (shvatićete razliku svakako), izdajica i onih koji su se borili za otadžbinu, al' tu nešto jebe stvar, te smo u proseku emancipovani čmarolizači sa partijskom knjižicom, bijemo ženu sredom i petkom, i lešimo se vikendom uz ekstra Nenu i Karleušu-Cecu-Seku (u proseku jelte).

U proseku jebem svake nedelje, a pičke video nisam pitaj boga, vozim auto dostojan srednje klase, a otišla bombina na jugu. Idem na more svake druge godine, a 'ladim muda u moravi, kad uspem da izmolim šefa za slobodan dan.

Suma sumarum

Jedem, jebem, driftujem opel korsom, letovanje, zimovanje, i kulturno-političke manifestacije, i sve to samo iz razloga što sam niko drugi do - prosečan Srbin.

Komentari

mnogo mi se dopada, ne samo zbog linka - primer nije uopšte bitan...

prosle godine nistam nista jebo....a ove malo redje... + izvuko si sustinu, alal ti vera....u proseku, ja i ti zajedno pravimo odlicne definicije :D

плус и кокарда. Има ту још што шта да се дода, али паметном је и ово доста да схвати.

Odlično napisano. Nekako si dobro sastavio sve i kao da si uspeo tačno da kažaš ono što si hteo.
+

кад сам видео наслов, мислио сам да ће бити неко лејм набрајање, а оно дефка покидала, честитке+