Prijava
   

Prsoje

Izraz u slengu za čoveka koji je prs'o, flipnuo, odlepio, zamaglio, izlogovao/odjavio se, pogubio ovce, rašalovao temelj, pozdravio se s mozgom, otkačio, skrenuo.
To su ljudi iz komšiluka, tu su oko i pored nas, naizgled žive "normalan" život ali imaju neki gadan trip da nešto moraju da rade uvek kad za to postoji opravdana potreba i samo njima znani razlog.
To nešto je nama ostalima, da ne kažem normalnima, skroz ludo, nenormalno, bezrazložno, nepotrebno itd.

"Joj, sinoć kad sam se vraćao od tebe čujem ziku sa drugog sprata, ne da je grmelo tebra! Pazi kad sam u liftu, dok sam prolazio, mor'o da začepim uši."
- "Aaaa to je bilo sigurno kod Lale, on svakog dvanestog u mesecu napravi šatro žurku i pozove par nekih kolega i onda odvrne muziku do daske na pojačalu da svi pobegnu za 3 minuta a mi u zgradi ga trpimo do oko ponoći. Onda neko pozove muriju i dođu da ga urazume (namig). Priča se da je dvanaestog dan njegovog venčanja sa Mirom, koju niko nikad nije vid'o al' je komšijama prič'o da je zapalila sa jednim carinikom za švabiju pre par godina, taman pre nego se doselio kod nas u zgradu. I tako, nama ga žao pa mu istolerišemo jednom mesečno tu kobajagi žurku."
"Auuuuu, kakav PRSOJE".

Komentari

rašalovao temelj

Ovo nisam do sada čuo, a odlično je.

Auuuuu, Mileeeeee! Odlična defka, skroz-na-skroz. Plus, narafski.

au, tek mi je temelj docarao stepen prsnuca. vr'

Hahaha, fala vi.
:)