Prijava
   

Pukao mu džak sa ludacima

Kada je Bog leteo iznad Stepojevca*, pukao mu je džak sa ludacima.
Kaže se obično za neko mesto gde koncentracija alkosa, šibadžija, narkosa, ubica, kockara i ostalih poročnika prelazi 60% populacije.

Pa dobro bre Dobrosave ko te oplavio toliko?
Ćuti čoveče, juče smo imali utakmicu u Stepojevcu, vodili smo 3:0 do samog kraja, kad na teren ulete neka budala sa sekirom. Mi mislili saće obezbeđenje, kad kurca, eto ti ga obezbeđenje povadilo vile i grabulje. Mi krenemo da bežimo ka autobusu, kad tamo dva klinca sa Molotovljevim koktelima koje baciše na autobus. Kukuuuu, krenusmo ka livadama, kad tamo deponija. Tu su nas stigli. Tuklo nas i staro i mlado i sudija i delegat. Nakon 10 minuta batina su nam ponudili da potpišemo službeni rezultat 3:0 za njih.
I, jel ste se izvukli?
Jesmo, ali su posle doveli još svoju decu da se uče nad nama. Katastrofa čoveče. Nismo ni policiju smeli da pozovemo. Ko zna možda su i oni ludaci.
-Au bre, tamo je baš zajebano?
-Mnogo zajebano, kada je Bog leteo i sejao ludake po svetu, tamo mu je pukao džak.

*Stepojevac je samo primer

Komentari

Ovakve stvari su se stvarno dešavale, uopšte nije preuveličano u primeru, mogu da potvrdim. Jednom se desilo (da ne imenujem mesto) da ljudi donesu mrtvački sanduk na tribinu, pa sad ti igraj majstore(oćeš, boli te tuki za fudbal), a ako si sudija sudi pošteno..
Veliki plus, lepo bi bilo da ovako nešto pobedi danas!

хахаха, сељачка посла