Prijava
   

Pušenje sa kondomom

Jedna od najglupljih ideja u sferi intimnih odnosa sa partnerom. Praktikuje se na samom početku veze, uglavnom jer je devojka suviše čedna/fina/patrijarhalna da bi prešla direktno na stvar, dakle u današnje vreme slabo rasprostranjena i veoma neuobičajena pojava. Kurton je od lateksa, što će reći da je sam po sebi veoma ogavnog ukusa i još odbojnijeg mirisa, pa se zato mladi par odlučuje za egzotičnije varijante - gumice sa paletom raznovrsnih aroma, u zavisnosti od toga koje voće devojka najviše voli.

Bez obzira na prijatnu aromu - smrad, tekstura i lepljivost lateksa i dalje o(p)staju, što za nas devojke predstavlja užasan problem. Naravno, momci neće puno toga osetiti za razliku od običnije i prirodnije varijante pušenja, al' će zato da testiraju svoje strpljenje. I treba.

Ova faza obično sledi nakon ''Samo ga malo lizni'' faze, tačnije njen je relativno uspešan nastavak. Traje nekoliko dana/nedelja, dok se devojka ne osmeli da direktno obljubi usplamtelog mačora (jer ovaj mačor neće da ogrebe hehe) ili dok ne shvati da je sam postupak idiotarija.

Kasnije se oboje sećaju ovog žalosno smešnog perioda ali ih je blam da pričaju o tome i da podsećaju jedno drugo na glupost kojoj su pribegavali. Najviše što će reći je: ''Uf, kakve smo mi sve perverzije izvodili, grrr''.

- Ajde malo, šta fali...
- Ma neću...
- Ajde bar sa kondomom, imam ovo ultra mega giga pakovanje sa tri različita ukusa. Zov prirode, hehe. Šta više voliš: bananu, jagodu ili pomorandžu?
- Daj bananu.
- Onda nam kondom ne treba, već mi je k'o banana hehehe...
- Ajde ne, hehe... Evo ti stopala kad si navalio, fut fetišisto.

Definicija je napisana za revijalni deo takmičenja Tvoja definicija zvuči poznato

Komentari

Zov prirode je čudo +

Super si ovo sklopio, tematika i stil su tu

Јака група нема шта!! +

Ovde u ovoj grupi su sve defke Šantastične
+

Hvala ljudi.. Nije da sam se baš obradovao što sam dobio rokejndžel al ae
Izdominirali smo sva trojica od ranog jutra!

relativno uspešan nastavak

Relativno uspešan :))

Koje ste trandže, sva trojica :)))

Koje ste trandže, sva trojica :)))

haha znači zadatak uspešno realizovan!

Zanimljivo je pisati iz ženskog ugla, mada ona rockangel psuje ko kočijaš i na momente kao da piše iz muškog. Garant je drmao pubertet.

Brate... Ušio si. Super napisano, a ima i onu dozu gluposti tako da je ful defka.
+++

Jedna od najglupljih ideja u sferi intimnih odnosa sa partnerom.

istina živa k'o legenda o Atlantidi +