Prijava
   

Pusti Šemsu pa da izginemo

Poziv na žurkama za masovno samoubistvo.

Komentari

+++
Nije bitno ko šta sluša, bitno je samoubistvo. :)))

Long live the Šemsa!
+

Na tim zurkama,meni je ovo bio poziv da povracam....sto zbog muzike,sto zbog alkohola.I u pijanom i u treznom stanju se gadim Semse i njoj slicnih urlikajucih akrepa.Da ne pominjem da je ona jedna od perjanica primitivizma......

i ne kazze se da izginemo nego d'izginemo

Брате, лечи се.

salio sam se, sestro

da. al nikako da im pođe za rukom..

Interesantno je to da je ovo peta definicija istog naslova, a da je tek ona osvojila glasove za definiciju dana. Doduše, malo drugačija od ostalih.
Šta sve neće da bude def. dana?

I ja brate ne bi da ti rusim Sneska, al kurd je ovo odavno definisao.

Јбг, то нек' иде на душу оном ко је променио стари начин претраге, на овом се не сналазим баш најбоље па не могу да видим ко је шта дефинисао. Углавном, ако је већ постојала нека слична, онда је кривица модератора што јо нису уклонили као плагијат. Ето, можете да наставите да кењате али шта да вам радим, нисам је ја изабрао за дефиницију дана већ остали... јбг.

Podržavam te, Sami...novi način pretrage je teško sranje, ništa ne možeš da nađeš. Evo tebi jedan +

Sami, brate, ja sam ti plus dao, al nisam mislio da ce da bude defka dana, nemoj da mi se ljutis, nisam ti cak ni bio konkurent za defku dana (nekako mislim da si trebao onu drugu za skolske predmete da guras, mozda gresim, al bio si sam sebi konkurent za defku dana). I izvini ako mislis da ti kenjam.

A ovo s pretragom je posebna prica...

pretraga je dobra ljudi, šta je vama?

E,sto bi rekli da se potepamo!
+++

Влајко, нисам се теби обраћао за то "кењање". Наиме, Корлеоне је свој пост написао у стилу као да ово није заслужилo да буде дефка дана. Зато и кажем, не бирам је ја, а пошто је он мод и ако је то приметио као КОПИЈУ нечега, могао је да је избрише али ако већ није онда не разумем зашто ово...
"Šta sve neće da bude def. dana?" Ок, срање је.

Мада, то није ни битно, моје мишљење је да дефиницје дана нису неко мерило вредности и да чак и много боље ствари не добију гласова колико по мени заслужују или обрнуто. Што се тиче "школских предмета", мени се такође то више свиђа од ове али она је чини ми се била за прошли дан. Да не дужим, не смета кад људи лупе -, чак ми је драго кад ми неко образложи зашто га је дао, него ми није ок што се помиње као некакав плагијат јер би у том случају први избрисао дефиницију. Зато сам и написао оно горе, надам се да се нико није увредио. Претрага је прича за форум.

ma dobra definicija, a ovi sto se prse da znaju sta jeste a sta nije definicija ... zapalicemo ih :)

ma def je strava... u moje vreme je to bila pozivnica za 18.rođuse, gde se naravno ginulooooooooooooo maximalno, ali vrhunac istih se dostizao samo uz uvaženu nam gospođu :)) +++

To drug rekao u kolima, dok je ovaj što vozi ulazio u neke krivine..u pičku materinu i Šemsa i Sinan ako ću zbog njih da ginem! Al' dala sam ti plus. Zbog Sinana.

Тако треба, поправљаш се. :*

И због Синана вреди изгинути. И то са осмехом.