Prijava
   

Pusti Šemsu,pa nek' izginemo

Rečenica koju možete čuti na nekoj žurci obično posle ponoći, tj. kada su svi prisutni manje-više ucirkani.I to (kuku i lele) od strane osobe koja je zakleti metalac,roker,hip-hoper...Pa još kad krenu svi da pevaju, i znaju sve reči svih sokačara...
To samo dokazuje:
1. da se IQ obrnuto srazmeran količini alkohola u krvi (krvi u alkoholu :))
2.Svi mi slušamo narodnjake.

Zašto poricati očigledno?

Komentari

ovo pod 2 je taaaaako netačno - garantujem ti.

ali ostale stvari su približne istini. ti "zakleti" i jesu "sumnjivi", ali zbog nekolicine ne znači da su svi navedeni isti.

u svakom slučaju, minus od mene, sorry.
:)

pazi zyclon i nije bas netacno, nije da ti slusa narodnjake, al ih cujes. svuda su oko nas, kao bakterije, kao mikrobi i vrebaju iz prikrajka na momenat tvoj psihicke odsutnosti da ti se krisom i podmuklo uvuku u podsvest i dok kazes fersteplefenekst znas reci cudaci se i sam odakle i kako.

da znam da se čuju i čujem ih veom a dobro, pogotovo kad dođe gastabajter u obilazak svoje familije, pa iz svog automobila sa austrijskim/nemačkim/zemlja-po-želji tablicama odvrne neki grand sound. itekako ih tada dooobro čujem ali nemam jebenu želju da jebeno slušam grand muziku.
a moja psihička otsutnost je veoma dobra, izgubim se mislima u tri lepe toliko da ne vidim ni auto koji u punoj brzini ide ka meni (to je verovatno isti onaj sa stranim tablicama iz kog se neka pevaljka žali na svog dragog koji joj je dušmanin pride). :-)
hvala što brineš o meni, ako je to poenta tvog komentara na moj komentar. ne brini, pregurao sam ja dosta slava/rođendana/ispraćaja/svetkovina/presvetkivina/svadba i što je najbitnije, 8 meseci vojske sa non-stop narodnjacima i grandom oko mene i ništa mi ne fali, i dalje slušam ono što sam ranije slušao a grand sound, narodnjaci i yugo-nostalgičarski pop mi nisu postali interesantni. :-)
pozdrav.
:-)

Definicija je odlična i 99% tačna. +

e onda sam ponosan što sam u onih jedan posto nestandardnih. :-)

Hvala Kume, hvala.

ma zajebavam se ja malo :D
onako najiskrenije i uopste se ne stidim toga, kucji slusam uglavnom neki gothic, doom, simfonijski i folk metal (typ O neg, therion, sirenia, tristania, ensiferum, turisas i, i, i...), a kad izdjem imam dve opcije, il' da se vratim kuci il' da se zajebavam uz datu muziku, sto cesto budu tako neki narodnjaci il' zamaskirani narodnjaci tj. zabavnjaci. moja teorija po tom piranju je jebes muziku, izasao si da se zezas znaci zezaj se, a za to je samo bitno dobro drustvo (i alkohol).

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hahahahahahahaha
rovem suze padaju