Prijava
   

radikali

Babaroga koja godinama plaši građansku i evropsku Srbiju i, pošto nema druge opozicije, time sprečava smenjivost vlasti i jel' te samim tim i demokratiju. Šta god vlast loše radi, radikali su još mnogo gori. Uz to, sama pojava radikala je odličan lakmus na kome se pokazuje "evropsko lice", kultura i tolerancija prodemokratski opredeljenih Srba, što se po ostalim definicijama da videti.

Ako dođu radikali biće vam veće kamate (a šta sa onima koji nemaju kredite na kamate?) teže ćete do posla (a šta sa onima koji već imaju posao?) Evropa će se naljutiti (a šta sa onima koje zabole za Evropu?).
Ako dođu radikali Srbija će za pola sata propasti, to je zato što radikali nisu ljudi...

Komentari

Kad god nesto zapne u Srbiji za sve su krivi radikali. Proporcionalno se mnoze kako se demokrate dele, a iz revolta zbog pljacke, lazi i gluposti demokrata i ``proevropskih`` politicara narod iz revolta prelazi u ekstreme, iz inata koji su gajili vekovima. Turci nisu kao demokrate, turci su uzimali desetak. DemokraDe uzimaju dvadesetak! duplo gori nego Turci! A radikali nikada nece doci na vlast, niti trebaju.