Prijava
   

Radilica

Termin pretežno sportske provinijencije za igrača koji se ponajviše trudi na terenu. Pomenuti ne mora obavezno biti i MVP, ali je od strane objektivnih posmatrača van prostora za igru u datom kontekstu gotovo jednoglasno označen kao MTP, da ne kažem "most TRYING player", hehe.

ON jebeno trči, skače, čuva, uklizava, preuzima, "kvari" jebenu igru protivnika, popunjava eventualne rupe u odbrani i, uostalom, na svaki drugi način entuzijazmom nadomešćuje to što sa sportom u bíti blage veze nema. Dobro, možda je "blage veze" pomalo i preoštra kategorizacija, ali se jedna radilica u svakom slučaju ne da pohvaliti nekom specijalnom tehnikom i(li) vizijom u svojoj igri. Treba ipak napomenuti da narečenu laskavu funkciju ima najmanje jedan član svake sportske momćadi, ako ne i njen gro...osim, razume se, golmana koji je i tradicionalno najveća lenčugetina.

Ko je radilica u tvojoj reprezentaciji?

Aca Lokner-Loki: ...a onda je nastupio 28.minut i velika radost nekih 20-ak najvernijih navijača ćićevačke "Lokomotive" koji su u privatnoj režiji doputovali da bodre svoje ljubimce: loptu je na sredini terena oduzela radilica gostujuće ekipe, legendarni Dušan Knežević Baki, prosledio je k'o na tacni sjajnom napadaču Krsti Mišanoviću a ovaj se kao furija stuštio ka golu do tada nesavladivog Mladena Gajića i veštim udarcem poslao loptu u donji desni ugao mreže. 1:0 za "Lokomotivu", igrao se 28.minut, loptu je sa centra na znak autoritativnog sudije Tujundžića izveo Almani Sise, omaleni Nigerijac u redovima Big Bula iz Bačinaca i, neki kažu, brat od tetke čuvenog Đibrila Sisea koji svoj fudbalski hleb trenutno zarađuje u Bastiji, Francuska...

---------------------------------------------------------------

- Pa, do jaja je tebi ovde, brate, reala. 'Nači, imaš platu u fulu, kancelariju, vrhunski komp, kolege sve okej likovi - mislim, koliko sam ja mog'o dizvalim...Ono, jedini rebus je, ustvari, šta ćeš im TI, koji kurac, hehe?
- Brate...Ovo je ozbiljna internacionalna firma, ljudi 'oće da stvore diverzitet mišljenja koji će opet da stvori kreativnu ili kreativniju radnu sredinu, kapiraš? Ščuo ti nekad za brejnstorming?
- Jesam, brate, i obzirom da te znam čitav život i dalje ne kapiram gde se ti tu uklapaš...
- Ja mislim, tebra. I svaku ideju koju dobijem tim procesom ja predstavim na sastanku i onda polemišemo o tome...
- Aha, znači ipak treba nešto da pišeš, crtaš grafikone, istražuješ podatke i to?
- Ma, jok, bre, imamo dve radilice u firmi, Kinezi neki, e pa oni...Kad smo već kod toga - 'si za kafu neku, sokić, slatko-kiselo-ljutu supu...?

Komentari

Od početka do kraja odlična defka. Moram da nabavim tu radilicu za kancelariju....stvarno treba neko da radi nešto ovde +++

sekte jehovinih svedoka

Imaju kongres u areni ovde uskoro ali ne mogu da se kupe karte ;(

Imaju kongres u areni ovde uskoro ali ne mogu da se kupe karte ;(

Priđi nekom od njih, uzmi mu torbu i onaj toalet papir i uđi umesto njega. Ako se buni i svađa ti reci da nije hrišćanski od njega što se buni.

VIše ne mogu da u'vatim ko je kada šta napisao zbog ovog "pre dva sata" baga

slatko-ljuto-kiselu supu

Vidi se kineski uticaj.

a kradilica je onaj sa najvise ukradenih lopti

"Diverzitet u ponudi refreshmentsa u kantini dovodi do kreativnije razmene mišljenja".

ja sam uvek mislio da su radilice pripadnici sekte jehovinih svedoka, oni se tako između sebe zovu - trutovi i radilice :)+

Rifrešment u vidu šljive imamo pune registratore ovde :)

Koji majndfak sa momentima, hehe...

Ja imam klub-kantinu ovde, ali retko silaznim dole...ono, neću da se mešam sa plebsom iz orkestra...a i nisam u Sindikatu, jebiga :-)

Ahahahahah, paninaro, tajrad;)

Valja, valja, da je nisi linkovao došla bi na red tek kroz desetak dana s obzirom šta sam sve propustio. ;+)