Prijava
   

Radomir Antić

Jedini čovek koji je stvarno vredeo u srpskom fudbalu. Za samo nekoliko dana koliko je proveo na klupi reprezentacije do prve utakmice, uspeo ja da napravi ekipu koja će se godinu dana kasnije plasirati na Svetsko prvenstvo. Vratio je veru publici i vratio ih na stadion. Na prvenstvu je uspeo da pobedi Nemačku (3. reprezentaciju na Svetu) i samo nas je greška (krađa) sudije sprečila da odemo u 1/8 finala. 2 meseca kasnije, smenjen je zbog toga što nije želeo da bude marioneta predsedniku fudbalskog saveza koji je na njegovo mesto doveo Pižona koji ima tu moć da od 2, napravi 1.

Anataro vrati se!!!!!

Komentari

Каизене, ако видиш ово...погледај што не могу да додам слику.

:+D
Tomislave, na sve si spreman samo da odložiš sudsku odluko o odšteti, ccc

Па де да нађем 2 милиона? Украо бих ја али не смем више...има и ћорку да попасем на крају.

Толе дао мајнс џД

aj ne kenjajte prosli smo grupu i to smo se mucli as francuskom.A pogledajte kako je Francuska igrala.Protiv nemacke smo imali srece i zato ne kenjajte nista Antic nije uradio!

Како није ништа урадио? Француска је била јака ко црна земља. Иста та екипа Француске је пре 5 година играла финале Светског првенства са истим селектором. Против Немачке смо имали среће исто колико је нисмо имали против Гане, а против Аустралије нас је Ларионда ојадио због чега је добио награду да суди Немачка - Енглеска.

Izgubio sam zelju za fudbalom.Uvek cemo ostati indijanci,kvaliteatn sastav,zna da odigra brutalno protiv jakih reprezentacija,uvek stvorimo sebi takve sanse i izgleda za prolaz dalje,a onda useremo to ko najveeci idioti na najidioskiji moguci nacinSa bilo kojim selektorom.