Prijava
   

Rak rana

Boljka koju vreme ne leči, za koju ne postoji bokvica niti bilo koja druga lekovita travka jer je nema svoju fizičku manifestaciju. To je otisak na duši, nešto teško, masivno, što se zataškava i potiskuje sve dublje, čija se ponovna inicijalizacija vrši svakom sitnicom koja podseća na nekoga ili nešto što je ostavilo trag na nama.

Predmet rak rane se drži podalje od bolesnika. Ne govori se o njemu, čak se i slična imena prećutkuju, filmovi koji evociraju uspomene ne gledaju, zajednička muzika ne sluša... Apsolutni "blek aut" kao najbolji vid terapije, najčešće propraćen nekim opsesivnim ponašanjem - čišćenje, rekreacija, nimfomanija, kukičenje, neretko alkoholizam. Svako se pronađe u nečemu.

- E, slušaj, sad idemo kod Jovane, znaš za situaciju, tako da ću te samo uputiti u sitnice. Zabranjeno je spominjati sledeće pojmove: žir, klupa, svaki broj telefona koji počinje sa 823, čokoladice, srce, pufnasti bejbili, kučka, Džordž Majkl, Peti element, prvi seks i brzo svršavanje... Još nešto, mačke su tu jer ima mnogo MIŠEVA. Da, svih 6 komada su tu zbog lova na pacove.

Komentari

prvi +...de si strajo sad?

Bez gužve, ima mesta za svačije pluseve :)

da...al prvi je prvi!

Kad več nisam prvi plus onda sam prvi minus XD
Al ne ljuti se, na trule jabuke dadoh + :-]

a ja na jabuke dala -,vidiš ti to...

Au, što će da pršte banovi za te minusove..
:P

svaki broj telefona koji počinje sa 823

A onaj sa 765 hm?...+

Pa da, ali to mi je nekako svakodnevniji primer, kupiš džak paprika, okolo kao sve fine a one unutra ne znaš koja je trulija. Sa krastavcima ista priča.

kakvi banovi bre,messalina? samo probaj...a ja lepo rekla straji da se ne igramo više s tobom,sad kad si na funkciji,a on me ne sluša...

Ha ha, biće ovde pokondirenih tikava XD

Pa kad ne mogu nijednom da pobedim na finjaka, jebi ga, snalazim se!

Ako ne možeš da ga pobediš- varaj.

messalina,pokvarena si do srži,sve ću te druknem ko straje,da znaš...a on je ktitor pa će on tebe da banuje,ima samo da se pušiš...

Bilo bi savršeno da je u primeru iskorišćen izraz iz naslova, nije to neophodno,a li ovde odgovara, rekao bih
+