Prijava
   

Rastura brakove

Superlativ jebača, zavodnika i lika koji jednim migom tjera sve žene na koljena; krajnji stepen poznavanja vještina komunikacije sa ženama. Takođe, može se koristiti i za druge situacije u kojima želite pohvaliti nekoga za dobro odrađen posao.

- Tebra, ni ja nisam mogao da vjerujem kad su mi pričali. Znaš ono, kažu Milan jebe sve žene koje upozna, te sve se lože na njega, te ovo te ono. Mi došli u Ekskluziv, jebote 15 žena mu prilazi to veče, plaćaju mu piće, ej?! Brate, samo gledaju ka nama, koji kurac, ja se osjećam ko striper neki. A nas četvorica tu stojimo ko bilmezi, gledamo pičke kako defiluju oko nas, pa pravo njemu. Niko ništa. A on stuljio jednu tu uza zid, a drugu odvede u stan. Lik rastura brakove.
--------------------------------------------------------
Advokatska kancelarija za razvod brakova
- Izvolite, kako Vam mogu pomoći?
- Advokate, brate, druže, trebaš mi hitno. Oću da se rastavim od ove svoje, krv mi popi, jebote nisam više svoj čovjek nikako. A rekla je da mi ne da razvod taman da na glavi dubim. Ali nekako da prođe bezbolno, da mi ne uzme puno para i da mi ne zabrane da viđam djecu.
- Hmmm, znači vama treba razvod, bez posljedica, bez krvi, bez njenog znanja. Mislim da znam šta ćemo, samo to će da košta. Mnogo.
- Ma nema veze, platiću nekako.
- Imam tu jednog momka, radi za mene, mlad, jedar. Profesionalno rastura brakove. Zavede je, odvede u krevet, dvije tri sličice, ako me razumiješ, hehe. Diskrecija zagarantovana.
......
-Gotovo je, slike su tu. Sada samo podnesi zahtjev za razvod, pa na sud, sredićemo mi to nekako. A žena ti uopšte nije loša, hehe.
- Tooo care, šahu. To se zove pravi čovjek za pravi posao. Rasturaš brakove koliko si dobar.