Prijava
   

Razbijanje neprijatne tišine

Večita muka svakog muškarca prilikom prvog sastnaka sa osobom suprotnog pola. Pošto je patrijarhat i dalje na snazi, te mužjaci još uvek imaju titule "lovca" i "osvajača", od njih se očekuje da budu aktivniji učesnici u razgovoru i prekidaju svaki trenutak neprijatne tišine koja može trajati kao večnost, ako se ne preduzmu neophodni koraci u cilju razbijanja iste.

1.neprijatna tišina: Ok! To se svakom dešava ( čak i Kazanovi jednom ), uglavnom nastupa odmah posle rukovanja i pitanja o junačkom zdravlju. Međutim, ti si siguran u sebe, pametan i lako se snalaziš. Pred tobom su brojne teme: recitovanje Disovih stihova, citiranje Dostojevskog i Hesea, ponovljeni izbori na Voždovcu, parlamentarna kriza, autoput Horgoš-Požega, zabrinutost zbog globalnog zagrevanja i tako dalje. Ako znaš čime se ona bavi, proguglaj i provikipediši neke informacije o tome, dobićeš veliki plus.

2.neprijatna tišina: Dobro, nisi baš za akademika, al nisi ni loš, i dalje imaš šta da pokažeš. Ako sedite u kafiću, izvini se i skokni do toaleta pod izgovorom da ideš da opereš ruke jer si u dolasku učinio dobro delo i skinuo bespomoćno mače sa drveta. Pomisliće da si hrabar i emotivan, a plus i brineš o higijeni, što znači da nisi tipičan aljkavi muškarac. U klonji ćeš imati dosta vremena da razmisliš o daljim koracima.

3.neprijatna tišina: A da ti nije umrla baba danas? Nije ti dan? Il si jednostavno samo malo priglup i nekreativan. Ok, nije sve izgubljeno. Uvek ostaje mogućnost da se spustiš toliko nisko, pljuneš na sebe i započneš priču o tome kako svršavaš na pesme Vlade Georgijeva. Pričajte: o farbama za kosu, noćnim kremama, ulošcima, Minji Suboti, da li je gotivniji Svet ili Skandal, krahu Lemija Kitića u Areni...možda upali.

4.neprijatna tišina: Elokventan si k'o pripadnici afričkih plemena. Ništa, reci da opet moraš u wc ( problemi sa bešikom ). Usput pitaj konobara gde je požarni izlaz i u'vati šturu. Ako si u Stefan Braunu, izvedi kvalitetan "Džeronimo" sa 30 metara visine, ako preživiš, izbegavaj taj deo grada ubuduće. Pređi na muškarce, ili promeni pol, pa nek tebe muvaju.

Komentari

"Elokventan si k'o pripadnici afričkih plemena." - ovo je genijalno :))!

Divno je kada sa nekim možeš da ćutiš, a da umesto tišine osećaš kako ti lupa srce.

Divno je kad si smeker. :))