Prijava
   

Razlika između Srbije i zapadnog svijeta

U Srbiji grupu Tokio Hotel bi najrađe raznijeli bombom ili izrešetali kalašnjikovom, što se vidi iz definicija o njima na Vukajliji, a u svijetu ih u glavnom gotive, što se vidi iz definicija o njima na UrbanDictionary. I na UD ima hejterskih definicija o njima, ali su one u debelom minusu. Ja lično ne znam kakva je zaista njihova seksualna orijentacija, ali se slažem da im je imidž feminiziran i dekadentan. Međutim, moram primjetiti da su ljudi na zapadu mnogo, mnogo tolerantniji. Daleko smo još mi od Evrope.

Ja lično o samoj grupi nemam stav, jer ih nikad nisam ni slušao, ali na UD-u većina tvrdi da im je muzika OK.

Ja ne kažem da mi trebamo sa zapada pokupiti svu njihovu dekadenciju i pretjerani liberalizam, ali u Srbiji se čini da patrijarhalno i konzervativno društvo ne samo da je postojano, već i otvoreno agresivno prema manjinama što već nije u redu.

NAPOMENA: Ovo nije definicija o grupi Tokio Hotel, njih sam uzeo samo kao primjer. Namjerno sam uzeo ovako radikalan primjer i iako i sam prezirem njihov imidž, ipak poštujem popularnost koju su stekli tamo gdje su je stekli i ne bi potezao priče o kalašnjikovima i kašikarama.
Suština tolerancije nije biti tolerantan prema onome za koga smatraš da je OK, već prema onome koga iz dna duše prezireš, dok god te on ne ugrožava.

Komentari

I to je najbolji primer, koji si mogao naći... Jok pljus!

Pa inspirisale su me ove slike što stoje okačene. Pa sam onda čitao definicije, pa uporedio sa definicijama na UD, i eto tako je nastala ova moja definicija. A od njihovih pjesama meni je poznata samo stvar Durch den Monsun, ostalo pojma nemam, što se same muzike tiče ta mi stvar nije mrska.

A da djeluju ko pederi to stoji.

Iskreno, zar moraju ovi minusi... bez komentara? +

Ovo vredi da se ponovi:

Suština tolerancije nije biti tolerantan prema onome za koga smatraš da je OK, već prema onome koga iz dna duše prezireš, dok god te on ne ugrožava.

+

brate, nisi ti glup nimalo, da znas... evo ti plus.
a za ove tokio, jebat ih... :)

Pa neznam šta da vam kažem... Šta je npr. sa Kubom... Mi smo vrlo toleratni prema njima, dok taj tamo zapad nije... To je samo jedan mali primer, koji kaže da je zapad tolerantan samo u onome što njemu odgovara! Po čemu se onda razlikuju od nas!?