Prijava
   

Razočarani spermatozoidi

To je onih 99,9 procenata spermatozoida koji su po svim analizama u dubokoj depresiji i koji preispituju svrhu svog postojanja.99,9 procenata ne uspe. Kod prosečnog muskarca 20 procenata spermatozoida izgubi životnu trku u vagini,preostalih 79,9 otpada na drkanje i bezobzirno rasipanje što u guzice što na druga neprirodna stanovništa malih punoglavaca. Samo jedan uspe,samo je jedan srećan.Totalna apatija i beznađe vlada kod spermatozoida koji se nalaze u jajcima homoseksualaca,unapred osuđeni na propast i sranje svuda oko njih.

Komentari

Pa se onda neko oseca lose u vezi sa sobom. Svako od nas je onaj najbolji medju milion njih :D

...doduse, kod nekih i ne zelim da znam kako bi izgledalo da su neki drugi stigli na cilj prvi..

Da ti ja kažem,desnica je najveće zlo čovečanstva! Da se mi ne rasipamo tek tako,konkurecija bi bila veća a onda bih i ja možda bio neko mudo! Evo ti primer,Teslin ćale je bio pravoslavni pop,jel da, čovek se nije razbacivao,greh da drka,konkurencija bila jaka i nastane Tesla! A od mene šta će biti ne smem ni da pomislim,ja sam mog Teslu odavno ubio! :(

Bolje da si taj komentar sačuvao za primer defke.. :)

da, stvarno, taj primer sabija :))

искрен да будем, очекивао сам неко говно од дефиниције... али лепо си ово разрадио, одлично је.

Kako si došao do ovih procenata? Nije "umetnička sloboda" da se nabaca nekoliko netačnih podataka. Verujem da bi se ti razočarao kada bi znao podatke koji više odgovaraju realnosti.

E pa sine to što ti hoćeš,egzaktne podatke o tome koliko često drkaš,prcaš ili nešto drugo,pa to nećeš dobiti nikad.Tako da apsolutno ne mogu postojati podaci "koji više odgovaraju realnosti",jer sve analize tog tipa su više ili manje stvar "umetničke slobode" i slobodne procene onih koji se bave ovom tematikom.Kad bismo govorili o broju poginulih i umrlih,broju novorođenih, mogli bismo i da baratamo nekim relevantnim podacima jer postoje matične knjige umrlih i rođenih gde se smrt i rođenje upisuju u iste.Nisam obavešten da je neko još otvorio i matičnu knjigu drkanja ili bilo koji drugi vid evidencije na osnovu kojih će se praviti tačne analize.

@vrachq
Kada bi tvoja računica bila tačna (a govorim samo o onih 99.9%), pri svakoj ejakulaciji bi napravio dece koliko približno ima Ruma. I neka ejakuliraš jednom u tri dana, za godinu bi povećao broj stanovnika Srbije za više od 50%. Da ne govorimo koliko bi popravio starosnu strukturu. Da skratim, sam bi pobedio belu kugu! Šta čekaš?

I nije loše da razmisliš pre nego što nešto postuješ, neće ništa da ti bude.

Dude,you miss the point.