Prijava
   

Realnost

Ne ocekujte to od roditelja.

Odlucio cale da se da u trosak pa da kupi sinu novi racunar,tacnije kuciste.I sad odemo mi u jednu prodavnicu gde se takve stvari prodaju.Naravno,posto stari nista ne zna o PC i tehnici uopste,dao je meni prednost u izboru kucista.Gledam ja RAM,graficka,procesor,hard disk..sve komponente i na kraju nadjem onaj koji mi odgovara.Medjutim cena ne odgovara mom starom.(necu cenu da pisem,jer nije kljucna).Vidim ja caletu oci ispale kad sam pokazao na kuciste,kad ce on meni :
-Ali sine nemoj te nove gledati,to amerikanci prave,vidi ovamo imas polovnih racunara,a odlicni su(naravno cijena je 3 puta manja).
Gleda stari kucista i nadje neko jeftino sranje.
-Made in Japan...sine kada Japanac napravi mora da valja.Stara kucista su najbolja,ova nova odu za mjesec dana,a jos su i skuplja.Aj da uzmemo ovo?!
Ja gledam u kuciste pa u njega i razmisljam ajde nema veze uzecemo to kuciste,kriza je,mada znam da cu se poslije pokajati.I kupimo mi kuciste.Ispocetka radio je kao da je nov,ali posle nekog vremena racunar iznenada postade spor.Otisla graficka i HD prvi mjesec,ali stari proguta knedlu i dade mi pare za novu opremu.I tako je vrijeme prolazilo....
Kad,jedan dan upade mi stari u sobu sa nekim cd-om:
-E sine ajde pusti mi ovo na kompjuteru da pogledam.Donio sam film o Drazi Mihajlovicu,kaze komsija Marinko da je super,gledao on.
-Ajde nije problem.Daj da ga pustim.
Uzmem ja cd i stavim u plejer,dok se stari namjestio u pozu za gledanje na stolici pored mene.Medjutim,sporo se ucitava.Nece film da krene.
-E sine jel moze to?
-Evo sad ce jos malo,odgovorih mu.Nego odoh ja do WC-a da serem dok se to ucita.Nesto me stomak zeza...
Tako i bi,odem do WC-a.Ali,dok sam se vratio posle 5-10 minuta,imao sam sta i videti.Stari otvorio nekako kuciste i sav znojav i crven od besa trazi nesto pogledom po njemu.
-Stari,sta radis,sto si otvorio kuciste,vdis da si i saraf odvalio!
-Sto nece ovo sranje da mi pusti film,zagalami on.
-Ma polako jbg,polovan racunar,sporiji je malo.
-Sta sporiji cekam 10 minuta nista se ne desava!Jebacu mu majku ako ne ubrza!
-Polako cale,jesi ga ti izabrao.Nisi hteo da dasa pare za bolje kuciste.A i sam si rekao da su bolja polovna!Sad tu cekaj i cuti...odgovorih mu smireno i lagano izadjoh iz sobe.Dok sam hodao cuo sam da stari lupa po kucistu i prica nesto kao: -Mrs picka ti materina kineska,jebo me onaj ko me nagovori da te kupim takvog.

Naravoucenije: Kolko para tolko i muzike.

Komentari

Zato teraj kevu u kupovinu

xax, kevu? pa na kraju ce kupiti peglu xD

+ Suva istina "kolko para, tolko muzike"